Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Inkoop consultant Trainee

ASA Professionals Noord

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
36
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0029259

Mocht jij op zoek zijn naar een fulltime starters inkoopfunctie en vind je daarnaast het maatschappelijke belang ook belangrijk? Dan is deze afwisselende functie van Inkoopsconsultant in de zorg mogelijk iets voor jou!

De organisatie waar jij voor gaat werken verzorgt verschillende inkoopopdrachten voor haar aangesloten leden (zorginstellingen). Dit kunnen ziekenhuizen zijn maar bijvoorbeeld ook GGD instellingen door het gehele land. In deze functie zal jij op projectbasis voor één van de aangesloten leden de inkoopactiviteiten gaan verzorgen. De werkzaamheden zal jij op de locatie van één van de aangesloten leden gaan uitvoeren. Ook is het mogelijk om een deel van jouw werkzaamheden vanuit huis uit te voeren.

Als consultant ben je verantwoordelijk voor het analyseren en adviseren over inkoopsamenwerking aan leden in de zorg. Je ondersteunt op allerlei inkoopvraagstukken en bent aanspreekpunt voor leden en leveranciers. Daarnaast begrijp je de behoeften van leden en waar deze behoeften vandaan komen. Je verzamelt kennis van productgroepen, diensten en de leveranciers die hieraan gekoppeld zijn en wisselt deze kennis uit met de leden van deze organisatie. Als laatste weet je met jouw inkoopkennis de beste match tussen leverancier en lid te vinden!

Werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Operationele ondersteuning:

 • Je levert een bijdrage aan het inkooponderzoek en begeleiding van verschillende inkooptrajecten;
 • Je geeft gebruikersondersteuning op bestaande en nieuwe (inkoop) systemen;
 • Je bent het aanspreekpunt voor leden, leveranciers en consultants.

Ondersteuning aan leden:

 • Je biedt ondersteuning aan inkoopopdrachten;
 • Je voert contractmanagement uit;
 • het uitvoeren van Inkoopscans..

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Gido ter Horst
Recruitment Consultant bij ASA Professionals
Bereikbaar op: 06-18201785
Per e-mail: recruitment-noord@asatalent.nl

 • HBO+-werk- en -denkniveau, bij voorkeur aangevuld met een inkoopopleiding (Nevi/InkoopAcademie/ISBW);
 • Een ondernemende, proactieve, klant- en oplossingsgerichte instelling;
 • Ervaring met projectmatig werken en een sterk analytisch vermogen;
 • Sterke sociale en commerciële vaardigheden;
 • In hectische situaties behoud jij je kritische blik en blijf je doorzettingsvermogen tonen;
 • Je bent in staat helder te communiceren in alle lagen van de organisatie en met leveranciers over complexe vraagstukken;
 • Je woont in de Randstad of in het oosten van het land. Regio's: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Amersfoort, Zwolle, Deventer of Hardenberg.

Als grootste inkoopcoöperatie van de zorg kent deze organisatie de zorgsector en de leveranciersmarkten als geen ander. Ze zijn gewend om te bewegen op de steeds complexere markt van vraag en aanbod. Samenwerken en kennis delen zijn volgens deze organisatie de sleutel tot goede en betaalbare zorg.
Mocht jij hier een positieve bedrage aan willen leveren, dan komen wij graag met jou in contact.

Elke dag is anders bij deze organisatie. Je bouwt een netwerk op door heel Nederland en krijgt de ruimte om continue nieuwe leerervaring op te doen bij interessante zorgorganisaties. Wij zorgen ervoor dat jij hier de ruimte en de juiste middelen voor krijgt. Jij vervult een belangrijke rol in het speelveld tussen leden, (toe)leveranciers en andere stakeholders en draagt hierdoor bij aan het continu blijven verbeteren van de zorg. Je kunt bij deze organisatie voor 32 tot 36 uur aan de slag en het salaris bedraagt € 2.333,00 bruto per maand (o.b.v. 40 urige werkweek), afgestemd op je ervaring en prestaties.
Natuurlijk bieden zijn er verder interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, een telefoon en een leaseauto en is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.