Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Inpakker snacks gezocht!

ASA Rotterdam

Standplaats
Dordrecht
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
16
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1605000880

Heb je regelmatig één of meerdere dagen vrij waarin je eigenlijk geld wil verdienen? Wij zijn op zoek naar kandidaten die flexibel inzetbaar zijn. Als productiemedewerker verricht je diverse inpakwerkzaamheden aan de lopende band. Je bent verantwoordelijk voor het aanvoeren van benodigde producten en hulpstoffen, het inpakken van producten, het stapelen van dozen/pallets en het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden.

Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het inpakken van de juiste orders voor de klanten. Ook hou je goed in de gaten of het proces volledig volgens planning verloopt (manco’s eruit halen indien nodig etc.). Bij Intersnack wordt er in drieploegendiensten gewerkt. De dagen en tijden dat je kunt werken zijn variabel:
Ochtenddienst: 07.00 – 15.00 uur
Middagdienst: 15.00 – 23.00 uur
Nachtdienst: 23.00 – 07.00 uur

Natuurlijk moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Hieronder vind je wat we vragen:

 • Je hebt minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau
 • Werkervaring in een productieomgeving is een pre;
 • Je bent parttime inzetbaar van maandag t/m vrijdag;
 • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar in de komende periode;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer i.v.m. ploegendiensten en spoedaanvragen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent nauwkeurig en flexibel en hebt oog voor kwaliteit.

Intersnack in Hardinxveld-Giessendam (omgeving Dordrecht) is een internationale verpakker van noten, chips en andere snacks. Onze opdrachtgever is onderdeel van de Intersnack Group; een sterke Europese aanbieder van zoute snacks, noten en aanverwante producten, zoals bijvoorbeeld pindakaas. Daarnaast leveren zij een groot aantal aan halffabrikaten voor devoedingsmiddelenindustrie https://www.youtube.com/watch?v=q75tvcBji4g

 • Salaris van € 10,36 exclusief 19,5% ploegentoeslag (bij beschikbaarheid in 3 ploegen) ADV toeslag (vanaf 22 jaar, bij lagere leeftijd wordt betaald naar bepaald loon voor die leeftijd)
 • Tijdelijk werk, maar bij goed functioneren de mogelijkheid om overgenomen te worden door Intersnack
 • Bij goed functioneren en gebleken geschiktheid de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Operator
 • Gezellige collega's en goede werksfeer
 • Reiskostenvergoeding tot 35 km enkele reis, 19 cent per km
 • Mogelijkheid om producten te kopen tegen een hele lage prijs

Enthousiast en een aantal uren per week beschikbaar? Dan kun je altijd solliciteren via de website. We bellen je dan zsm voor een intakegesprek. We hopen van je te horen, want lekker werken is met al die nootjes wel echt HEEL lekker!