Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Intercedent consultant

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0050207

Ben jij commercieel en communicatief ijzersterk? En ben jij veelzijdig en wil jij je graag blijven ontwikkelen? Dan is dit dé job voor jou! Wij zijn op zoek naar een consultant voor onze Tilburgse vestiging. Als consultant ben jij de brug tussen werkgevers en werkzoekenden. Jij zoekt in opdracht van onze opdrachtgevers passende werknemers, en andersom. Daarnaast ben jij ook bezig met administratieve taken, zoals het opstellen van de contracten en het regelen van de uitbetalingen voor onze uitzendkrachten. Ook ga jij aan de slag met het verwerven van nieuwe potentiele opdrachtgevers.

Als consultant bij ASA Talent uitzendbureau kan je studenten de leukste bijbanen bieden en young professionals de leukste (starters)functies en zorg je voor de match met de juiste klant en opdracht! Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden, zodat de klant uit kan gaan van een foutloze facturatie en de student/young professional op tijd zijn salaris ontvangt.

Naast de reguliere werkzaamheden krijg je ook voldoende kansen en mogelijkheden om grote (landelijke)projecten te begeleiden, afhankelijk van je wensen en ambities. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie in een ambitieus en vooruitstrevend team!

 • Je woont in Tilburg of in de regio Noord-Brabant;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een hbo- of wo-diploma in de richting van hrm (een mbo-diploma in dergelijke of commerciële richting in overleg);
 • Je ben fulltime beschikbaar;
 • Je kan zelfstandig reizen naar de werklocatie;
 • Een beetje hectiek is voor jou geen enkel probleem;
 • Je bent enthousiast, flexibel, ondernemend en communicatief sterk.

Doe wat voor jou werkt. Dát zijn wij. ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing!

Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
 • Vast werk en een salaris tussen de € 1.900 en € 2.500 bruto per maand en daar bovenop 20 vakantiedagen, een persoonlijk budget en een aantrekkelijke bonusregeling;
 • Een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling en een reiskostenvergoeding;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling binnen ASA Talent;
 • Leuke en gemotiveerde collega’s!