Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Intercedent Start People

ASA Groningen

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
HR
Vacaturenummer
1AV0047749

Een maatschappelijke functie en hard werken voor succes gaan hier hand in hand: als specialistisch consultant binnen Start People is geen dag hetzelfde! Je zit dicht op het vuur, aangezien je specifiek voor één klant verantwoordelijk bent: de Gemeente Groningen.

Binnen jouw rol als intercedent wordt er verwacht dat jij kandidaten aan het werk helpt, welke via de participatiewet zijn aangemeld. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf de aanmelding: je maakt kennis met de kandidaat om zo van alle details op de hoogte te zijn. Daarna beoordeel je de inzetbaarheid en bemiddelbaarheid van deze kandidaat en stel je een arbeidsprofiel op. Vanuit hier ga je op zoek naar de passende vacature, in jouw eigen netwerk of via collega’s binnen Start People. Het kan allemaal!

Doordat je dicht op het vuur zit bij de klant, ben jij als geen ander op de hoogte van de mogelijkheden vanuit de coaches en adviseurs binnen de Gemeente. Hierover geef jij ook graag advies richting kandidaat, collega’s en werkgevers. Jij bent erg goed op de hoogte van de laatste updates en mogelijkheden, zodat je de kandidaat de goede kant op kan wijzen.
Je support jouw kandidaat natuurlijk met zijn of haar stappen richting de arbeidsmarkt. Dit kan zijn met het schrijven van een motivatiebrief en CV, het maken van een LinkedIn pagina of je deelt jouw kennis tijdens een workshop van de Gemeente.

Natuurlijk is een deel administratie ook belangrijk in jouw werk. Je noteert alle besproken onderwerpen in de daarvoor bedoelde systemen, zodat jouw collega’s ook goed op de hoogte zijn.

Wij zoeken naar een collega met de volgende eigenschappen en kwaliteiten:

 • Je bent communicatief sterk op professioneel niveau: je schakelt namelijk veel tussen verschillende lagen en niveaus bij de klant;
 • Je bent proactief en draagt graag bij aan ideeën binnen het team en op de werkvloer. Hier krijg je ook absoluut de ruimte voor om dit verder te ontplooien;
 • Je werkt graag samen met jouw directe collega’s en contactpersonen binnen de organisatie;
 • Je bent analytisch sterk en weet als geen ander (zelf) reflectie toe te passen;
 • Je weet kandidaten te motiveren en stimuleren in de zoektocht naar een baan, want daar doe je het toch allemaal voor?

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar;
 • Je hebt ervaring als intercedent/consultant of recruiter in de branche en je bent klaar voor een volgende stap in je carrière;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in het HR vak, welke je verder tot uiting wil brengen binnen Start People;
 • Je hebt adequate kennis van (HR) wet- en regelgeving, omtrent de bemiddeling van kandidaten naar werk;

Start People maakt deel uit van RGF Staffing, één van de grootste HR dienstverleners wereldwijd. Iedere dag werken meer dan 300.000 uitzendkrachten via het netwerk van RGF Staffing bij onze klanten.
Binnen Start People vinden we het maken van dé verbinding tussen mens en werk erg belangrijk. Dit doen we dan ook al met meer dan 40 jaar ervaring.
Zodra je aangenomen bent, volgt een uitgebreid inwerktraject vanuit het hoofdkantoor in Almere zowel als op de werklocatie. Jouw collega’s maken je wegwijs op de vestiging, waar je vanuit het Start People College algemeen ingewerkt wordt volgens de principes van de organisatie.

Voor deze functie is het van toepassing dat je inhouse (op locatie) werkt bij de klant: de Gemeente Groningen. De Gemeente helpt kandidaten met het vinden van werk, ongeacht situatie of achtergrond. In de samenwerking met Start People zorgen zij voor een sollicitatietraining, (individuele) coaching, assessments en gerichte matching op vacatures.

Een uitdagende functie binnen een gezellig team, waarin jij een belangrijke schakel bent met een maatschappelijk belang. Verder kan je het volgende verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2100,- en €2500,- bij enkele jaren werkervaring. Heb je al wat gerichtere ervaring? Dan kan je een bruto maandsalaris tussen €2300,- en €3500,- verwachten.
 • Bovenop jouw maandsalaris, spaar je natuurlijk vakantiegeld. De uitbetaling van dit percentage (8%) kan jij zelf bepalen; 2x per jaar of zelfs elke maand een bedrag!
 • Je ontvangt 20 vakantiedagen, als je ons tenminste beloofd om terug te komen;
 • Je krijgt alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via interne trainingen, cursussen en masterclasses;
 • Op basis van de prestaties van jouw team, de regio en de gehele organisatie ontvang je (bij een positief resultaat) een bonus per kwartaal;
 • Jouw Persoonlijke Budget (PB) kan je besteden aan verschillende onderdelen als vitaliteit (sportschool abonnement bijvoorbeeld), extra vakantiedagen of het kopen van een fiets;

Ben jij geïnteresseerd in de functie binnen ons team? We ontvangen graag jouw CV en motivatie. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op, om de mogelijkheden te bespreken!