Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Internationaal verhuisplanner voor expats

ASA Professionals MIdden

Standplaats
Hoofddorp
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1628000820

Voor onze opdrachtgever, Team Relocations, zijn wij op zoek naar een Move Manager in Hoofddorp. Team Relocations biedt wereldwijd verhuis services aan voor expats. Expats zijn werknemers (vaak van grote internationale organisaties) die regelmatig door hun werkgever naar een nieuw land worden gestuurd voor een nieuwe baan of opdracht. Dit kan bijvoorbeeld van Azië naar Australië zijn, Afrika naar het Midden Oosten, van buitenland naar Nederland, enzovoort! Deze werkgevers maken gebruik van de services van Team Relocations om deze verhuizingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat komt er allemaal bij zo’n verhuizing kijken?
Team Relocations biedt verschillende services aan, denk bijvoorbeeld aan; hulp met Visa en Immigratie om de benodigde Visa’s en documenten voor de expats te organiseren, verhuizen van alle meubels, van het leeghalen van het huis, de inboedel door de douane krijgen tot de container tracken en de spullen weer in het nieuwe huis krijgen, het boeken van hotels bij aankomst op locatie, hulp bij het vinden van scholing voor de kinderen, met makelaars schakelen, enzovoort.

Als Move Manager kom je te werken in een gemotiveerd team binnen een internationale organisatie met een open en informele werksfeer.

Jouw taken:

 • Onze Move manager houdt zich bezig met de gehele coördinatie van de projecten/verhuizingen;
 • Je draagt zorg voor een goede voorbereiding op het project;
 • Jij bent verantwoordelijk dat de juiste mensen met de juiste spullen op de juiste plek zijn en houdt hier toezicht op;
 • Jij bent de spin het web, die contacten onderhoudt met leveranciers, interne en externe klanten;
 • Je houdt overzicht op het gehele project en signaleert eventuele knelpunten;
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor diverse interne en externe partijen;
 • Hierbij draag je de verantwoordelijkheid voor een soepel verloop van gehele project van A tot Z.

 • Onze Move manager heeft een afgeronde commerciële MBO+/ Hbo-opleiding, bij voorkeur logistiek georiënteerd (IBL, IBMS);
 • Je hebt bij voorkeur enige buitenlandervaring in de vorm van bijvoorbeeld een stage;
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent proactief en stressbesteding;
 • Regelen, plannen en organiseren zit bij jou in je bloed.

Een internationaal verhuisbedrijf.

Wij bieden een fulltime baan als Internationaal verhuisplanner voor expats binnen een groeiende en internationale werkomgeving. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een klein en gemotiveerd team waarin een open en informele werksfeer hangt. Het salaris is € 2.100,- euro op basis van een fulltime werkweek. Het betreft een functie waarbij je vast in dienst komt bij het bedrijf.