Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Invalleerkrachten basisonderwijs parttime

ASA Onderwijs

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
20
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1AV0004874

Jij bent klaar met je (PABO) opleiding en mag nu op zoek naar een leuke baan in het basisonderwijs. Maar nu volgt er een moeilijk besluit: welke klas wil jij lesgeven? Aan welke school wil jij jezelf binden? Deze vragen kun je oplossen door via ASA een kijkje te nemen op verschillende scholen en in verschillende klassen als invalleerkracht.
Zo ontwikkel jij jouw onderwijsvaardigheden, maar ga je ook ontdekken wat bij je past.

Hoe het werkt? Je solliciteert op deze vacature, zodat wij jouw gegevens hebben. Vervolgens belt onze recruiter Esmée of Jessica jou om jouw ervaring door te nemen en te bespreken wat jouw wensen zijn.
Klikt het? Dan kom je langs op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek en leggen we je alles uit over onze invalpool. Het doorgeven van je beschikbaarheid werkt namelijk eenvoudig middels een app en je krijgt ook nog eens wekelijks uitbetaald!

Jij bent helemaal klaar voor jouw carrière in het onderwijs, maar wilt graag nog even rondkijken op verschillende scholen en ervaring op doen. Verdere functie-eisen:

  • Je hebt een PABO diploma (of minimaal je P);
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving;
  • Je bent bereid een VOG aan te vragen;
  • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar.

Wij als ASA zijnde hebben een breed scala aan onderwijsinstellingen waar wij invalleerkrachten plaatsen. We bieden jonge, gemotiveerde talenten een kans om aan de slag te gaan bij verschillende groepen en klassen.
Wat onze invalleerkrachten vertellen over werken via ASA Onderwijs.

Iren

'' Ik kwam binnen als startende leerkracht, mensen hadden gelijk vertrouwen toen ik op school aankwam! Ze hebben me echt helpen ontwikkelen naar een hoger niveau leerkracht''
'' Ik heb veel vrijheid gekregen. Er is ruimte voor jou en wie bent. ASA werkt met een planapp die erg makkelijk in gebruik is en mijn vragen worden altijd snel beantwoord''

Marije

'' Ik vind de vrijheid ontzettend fijn, ik wil juist geen vastigheid. Behoefte is dagjes invallen en dit kan!''
'' Weinig administratie is fijn, ASA is goed bereikbaar en staan me altijd vriendelijk te woord'' '' Ik wil heel flexibel kunnen zijn en vind een hele duidelijke structuur met werken en uren invoeren fijn. Als het klaar is het klaar.''
'' Het is mega dankbaar werk en ik geniet er echt van!''

Wanneer je bij ASA aan de slag gaat als invalleerkracht, krijg je een vaste plek in onze pool met een parttime contract. Je krijgt hiermee de kans om ervaring op te doen binnen verschillende onderwijsvormen van het basisonderwijs in jouw regio. Daarnaast ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures. Verdere voordelen:

  • Je mag al starten vanaf 3e jaar PABO (bij behalen van je P);
  • Je hebt geen voorbereidingswerk voor lessen;
  • Je kunt jouw voorkeuren aangeven (welke groep wil je bijvoorbeeld graag lesgeven en welke dagen);
  • Inschaling volgens CAO primair onderwijs;
  • Vakantiedagen en vakantiegeld (8,3%);
  • We betalen jouw VOG terug na 80 gewerkte uren;

Ben je nu na het werken als invalleerkracht klaar voor een vaste functie op één vaste school? Dan helpen wij jou ook graag verder naar die vaste baan!