Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Inventarisatie medewerker | Parttime

ASA Utrecht

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
12
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0013937

Flexibel werken met je vrienden én ook nog eens goed te combineren met je dagelijkse bezigheden? Dit is wat voor jou!

“Samen met 2 vrienden liep ik vorige maand bij ASA binnen en hebben wij ons aangemeld voor deze functie. Deze vaste bijbaan is namelijk perfect te combineren met mijn studie.
We gaan nu voor de 4e keer aan de slag en om 14:00uur verzamelen we op Utrecht Centraal en waar de bus al op ons staat te wachten, hoe chill! Het vervoer is altijd tip top geregeld en zelfs na de eerste 30 minuten krijgen we een reistijdvergoeding. Op de heenweg hebben we altijd uitgebreid de tijd om bij de kletsen en dit keer gaan we naar Den Haag om de producten in de Mediamarkt te inventariseren.
Natuurlijk stellen we ons eerst altijd netjes voor aan de rest van het team die ook overal vandaan komen. De teamleider legt de taken van die dag uit en iedereen krijgt een bepaald gedeelte toegekend en een handscanner. Nu kunnen we aan de slag en zorgen we ervoor dat de klus zo snel mogelijk geklaard is. Het is even doorwerken maar de spirit is goed. Tussendoor hebben we altijd even pauze om bij te komen en erna maken we de telling af.
Het leuke is dat je zo veel verschillende mensen leert kennen tijdens je werk en er wordt zowel Nederlands als Engels gesproken. De sfeer is Internationaal wat ik heel erg leuk vind!
We stappen weer met z’n allen de bus in terug naar Utrecht. De helft ligt nu te slapen maar ik klets nog wat met mijn vrienden.
Uiteindelijk hebben we 5,5 uur gewerkt en ook nog eens één uur reistijdvergoeding gekregen!”

 • Je bent minimaal 18 jaar of ouder;
 • Je woont maximaal 20 minuten fietsen van Utrecht Centraal;
 • Je bent minimaal voor 2 dagen in de week beschikbaar (ma t/m za);
 • Ook ben je minimaal 5 maanden inzetbaar voor deze baan;
 • Je spreekt goed Nederlands of Engels, of beide;
 • Je bent goed in staat om langdurig te staan en zware producten of dozen te verplaatsen;
 • Reistijd is voor jou geen probleem;
 • Je werkt nauwkeurig en snel en weet van aanpakken;

Deze opdrachtgever zit in heel wat landen gevestigd en zijn gespecialiseerd in het inventariseren (balansen, tellingen) bij diverse bedrijven. Dit kan een Mediamarkt zijn maar ook een Kruidvat of een kledingwinkel. Zo blijft het altijd afwisselend in de producten die geïnventariseerd moeten worden in de winkels en magazijn.

Het is een snel groeiende organisatie en voor de locatie Utrecht zoeken we nieuwe collega’s om dit diverse, gezellige en internationale team uit te breiden!

 • Je krijgt een salaris van €9,70 per uur vanaf 21 jaar en ouder en dit kan oplopen tot €12,12
  20 jaar = €8,15
  19 jaar = €6,71
  18 jaar = €5,27
 • Natuurlijk bouw je ook vakantiegeld op van 8,33%;
 • En heb je 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur om heerlijk bij te komen;
 • Toegang tot gratis online trainingen via GoodHabitz;
 • Een vaste baan/ vaste bijbaan, parttime, voor langere periode;
 • Een super gezellig team van veel diverse collega’s waarmee je door heel NL werkt.

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu via de solliciteerbutton. Heb je nog een vraag? Bel dan 030-2333444 en vraag naar Nikky of Gijs.

Trommel je liever eerst wat vrienden op en kom je graag langs bij ons op de Ganzenmarkt? Dat kan natuurlijk ook 😉

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Als eerste heb je een gesprek met Gijs of Nikky over de functie zelf en zullen wij een tel test afnemen. Zodra je de test gehaald hebt, kan je de eerst volgende vrijdag op training en hoor je gelijk of je mag starten!
Zo simpel is het!