Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Inventarisatiemedewerker | Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0005354

Voor de maand november zijn we op zoek naar een snelle en nauwkeurige inventarisatiemedewerkers voor 12 tot 24 uur per week. Voor een grote internationale kledingwinkel ga je producten inventariseren met een handscanner. Dit doe je niet alleen. Je gaat met een gezellige groep van 9 personen naar een winkel ergens in Nederland.

De werkdagen zijn maandag tot en met donderdag. Ben je maar twee dagen beschikbaar? Geen probleem! De werktijden verschillen per dag. Vanaf station Nijmegen reis je samen met je groep in een busje en ga je naar een winkel ergens in Nederland. De werktijden zijn ongeveer tussen 17:00 en 00:00 uur.

We zoeken vooral kandidaten met een rijbewijs die voor €10,80 per uur het busje willen rijden. Als chauffeur heb jij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd bij het project aankomt. Daarna ga je samen met je collega's producten inventariseren met een handscanner.

Je bent in de maand november part time beschikbaar (minimaal 2 dagen per week);
Je hebt een rijbewijs;
Je woont in Nijmegen/Arnhem of omgeving;
Je vindt het niet erg om te reizen en te werken op verschillende locaties;
Je bent 18 jaar of ouder.

Onze opdrachtgever is opgericht in 1991 en werd al snel een wereldspeler wat betreft de uitbesteding van de inventarisatie. Dit project loopt van begin tot eind november 2019. Je gaat bij een grote internationale kledingwinkel de kleding inventariseren.

Salaris van €10,80 bruto per uur;
Wekelijkse uitbetaling van je salaris;
Je krijgt 8% vakantietoeslag;
Flexibele part-time tijdelijke baan voor de duur van 1 maand;
Je kunt gebruik maken van verschillende online trainingen.