Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Inventariseren | Tilburg | parttime

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000497

Ben jij betrouwbaar, accuraat, zelfstandig en wil jij een (bij)baan waar de uren en dagen flexibel zijn? Dan is deze baan iets voor jou! Als inventarisatie medewerk(st)er werk je in een team variërend van 4-30 personen en werk je voornamelijk in de regio Noord-Brabant om winkelvoorraden te tellen. Tevens kan het voorkomen dat je ook in andere delen van het land ingezet wordt, waarbij je een mooie reistijdvergoeding ontvangt. Met een handscanner scan je alle producten in de winkel. Je kunt denken aan elektronica winkels, supermarkten of kledingwinkels. Relatief eenvoudig werk, maar iets wat wel secuur moet gebeuren. De werkdagen zijn van maandag t/m zondag, veelal tussen 13:00 uur en 23:00 uur. Per week kun je je flexibel laten inplannen vanaf 12 uur per week. Onze klant verzorgt het vervoer van en naar de werklocaties. Ook ontvang je een aantrekkelijke reiskostenvergoeding.

  • Minimaal drie dagen flexibel beschikbaar per week, waarvan in ieder geval de zaterdagen;
  • Woonachtig in Tilburg;
  • Productief en betrouwbaar.

Onze opdrachtgever is een wereldwijd opererende organisatie, gevestigd in 40 landen met meer dan 400 kantoren. Zij verlenen voornamelijk diensten aan retail-organisaties, die gericht zijn op de inventarisatie/ telling van de voorraad. Het type winkels dat je gaat bezoeken is zeer uiteenlopend: van supermarkt tot kledingwinkel en van drogisterij tot elektronica zaak.

Wij bieden jou een vaste parttime of fulltime baan waarin je per week zelf je beschikbaarheid op kunt geven, een prima salaris ontvangt en een reistijdvergoeding zodra je door je proeftijd bent.

Dus ben jij op zoek naar een structurele bijbaan of baan naast je huidig werk waarin je zelf de touwtjes in handen hebt wat betreft de dagen die je werkt? Neem dan snel contact met ons op via 013-5351145 of tilburg@asatalent.nl.