Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

IT Recruiter | Starter

ASA Utrecht

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1604001160

Opzoek naar dé startersfunctie waarbij jij jouw commerciele kracht en energie kwijt kan? Deze toffe inspirerende groep professionals zoekt een nieuwe collega. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en daarbij ga je je focussen op: gespreksvoering en recruitment 2.0. Jij gaat jouw netwerk opbouwen met de meest ambitieuze kandidaten en de grootste werkgevers.

Je gaat je richten op het werven en aannemen van geschikte IT-professionals. Dit doe jij vanuit Utrecht of Amsterdam. In beide plaatsen zit het kantoor en hier werk jij met de andere regio professionals samen. niet alle gesprekken zullen op kantoor plaatsvinden, want kan de kandidaat niet naar het kantoor komen? Maakt niet uit, dan spreek je bij een hip koffie barretje af! Jij krijgt alle tools om IT professionals te onboarden. Bij deze club mag je de fout in gaan, want hier wordt om gelachen, hier leer jij en je team van!

De competenties van een junior IT-Recruiter:
1. Intellectuele effectiviteit - Leervermogen cognitief
2. Zakelijke effectiviteit - resultaatgericht handelen
3.Organisitorische effectiviteit – schriftelijke communicatie
4. Sociale effectiviteit – benaderbaarheid
5. Persoonlijke effectiviteit - betrokkenheid

Verder heb jij een afgerond HBO diploma, geen 9-17 mentaliteit, ben je een teamspeler en heb je durf om deze kans met beide handen te grijpen.

  • Je hoeft niet in het bezit te zijn van IT- of Recruitment kennis. -

Onze klant is een IT gespecialiseerd bedrijf. Zij richten zich op IT professionals die zich focussen op beheer en ontwikkeling van systemen bij verschillende partners. Ze hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring in de branche en hierin hebben zij veel succesen behaalt. Je komt in een platte organisatie te werken waarbij de managers de mouwen opstropen. Zij stellen zich coachend op om van jouw de professional te maken die je in je hebt.

Als junior stap jij in afhankelijk van jouw ervaring, met een salaris vanaf €2200 tot €3000 bruto per maand obv. 40 uur per week. Daarnaast krijg jij een auto van de zaak met tankpas. Om jouw succes te belonen krijg je een bonus gebaseerd op je eigen- en de groepsdoelstellingen. De bonus verschilt tussen de €250 en €1000 per maand.

Je krijgt een fulltime dienstverband (40 uur per week) met uitzicht op verlenging en een vast dienstverband.