Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

(jr.) Data analist Samsung

ASA Professionals Zuid

Standplaats
Luchthaven Schiphol
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Automatisering/Internet
Vacaturenummer
1843000104

De nieuwe parttime Data analist Bij Samsung komt terecht op het hoofdkantoor van de Benelux op Schiphol. De afdeling van deze Data analist richt zich op de aftersales/customer service. Het doel van de afdeling is o.a. het verbeteren van de customer service en verminderen van reparaties door middel van digitale hulpmiddelen, alsmede het voortdurend de bekendheid van de Samsung Service propositons verbeteren. De Data analist komt terecht in het Intelligence support team. De nadruk in deze functie ligt vooral in de ochtend. Dan worden de rapportages verstuurd naar stakeholders. Zodoende is het belangrijk dat je minimaal 4 ochtenden in de week beschikbaar bent. Als data analist bij Samsung kan je per direct aan de slag voor 16 (4 ochtenden van 4 uur) tot 40 uur per week.

Jouw verantwoordelijkheden als Data analist zijn o.a.:

 • Dagelijkse communicatie met de belangrijkste servicepartners;
 • Procesoptimalisatie: o.a. het stroomlijnen en automatiseren van (dagelijkse) rapportages. Verantwoordelijk voor het implementeren en onderhouden van de optimale methoden voor het analyseren en rapporteren van KPI's en andere metingen met betrekking tot belangrijke bedrijfsresultaten en -processen;
 • Dagelijks en wekelijks (diepgaande) rapportages draaien met betrekking tot prestaties van de afdeling o.a.: KPI’s, dashboards, operational metrics. Deze data wordt aangeleverd door o.a. XML-interface van de servicepartners. De Data analyst wordt geacht relevante informatie te extraheren;
 • Ondersteunen bij ad hoc strategische projecten;
 • Controle van gegevens naar gelang richtlijnen van de organisatie;
 • Aandragen van verbetervoorstellen;
 • Het bieden van dagelijks inzicht en technische begeleiding aan het CS-team;
 • Onderzoek verrichten naar interfacefouten die afwijkingen of onjuiste gegevens in rapportages veroorzaken.

Jouw profiel als Data analyst:

 • In het bezit van een of studerende voor een HBO of Universitair WO diploma (bijvoorbeeld Business Administration);
 • Affiniteit met IT omdat er gewerkt wordt in een interface;
 • Affiniteit/ervaring met business intelligence;
 • Affiniteit met techniek, Samsung producten, Android;
 • Parttime of fulltime tussen de 16 en 40 uur per week beschikbaar, in ieder geval minimaal 4 ochtenden. Zodoende is deze functie ideaal te combineren met studie of andere activiteiten;
 • Vaardig in Excel waaronder draaitabellen (pivot tables) is een harde eis;
 • Ervaring met VBA is een pre;
 • Secuur en je voelt je thuis in een internationale omgeving;
 • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Oplossingsgericht en denkt verder dan alleen je eigen takenpakket;
 • Zelfstandig en zelflerend;
 • Ondernemend, je neemt graag initiatief en je staat stevig in je schoenen;
 • Zeer gedreven in het halen van je doelen en bedrijf targets en kan daarbij in teamverband samenwerken;
 • Flexibel en in staat om in de dynamische wereld van de consumentenelektronica te werken.

Samsung Electronics Benelux inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Samsung is een bekende speler in de wereld van onder andere TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur en LED-oplossingen. Als één van de wereldleiders op het gebied van elektronica, is Samsung een dynamisch en innovatief bedrijf waarbij zeer gedreven en getalenteerde medewerkers de sleutel van het succes zijn. Bij Samsung is men bezig steeds weer nieuwe, creatieve oplossingen te bedenken voor de verschillende uitdagingen die een leidende positie in een zeer concurrerende markt met zich meebrengt. Samsung heeft vestigingen in Nederland en België en is met het moderne hoofdkantoor op Schiphol heel centraal gevestigd in een inspirerende werkomgeving.

Samsung is zowel één van de grootste merken is van dit moment, als ook een hele fijne werkgever. Lekkere koffie haal je bij de barista en met een stuk fruit dat voor je klaar staat, an jouw dag beginnen. Voor verfrissing gedurende de dag kan je kiezen tussen koud, ijskoud of water met een bubbel. Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant waar je naast een oer Hollands broodje en salade, ook kunt genieten van de specialiteiten van de Koreaanse kok. De calorieën verbrand je terwijl je de trap neemt in plaats van de lift. Op de traptreden staat precies aangegeven hoeveel je er verbrandt. Aan het eind van de dag kan jij nog even je lijf een boost geven in de sportschool van Samsung.

Reiskosten worden vergoed. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit alle windrichtingen: Utrecht, Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Almere.

Deze baan heeft zicht op een vast contract voor onbepaalde tijd, mits er uiteraard aan bepaalde voorwaarden en beoogde ontwikkelingen wordt voldaan.
Indien je vragen hebt, kan je telefonisch contact opnemen met Evelien van Waardhuizen op 0628369439