Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Juridisch medewerker Traineeship

ASA Nijmegen

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Juridisch
Vacaturenummer
1AV0025497

Ben jij op zoek naar een leuke fulltime Traineeship als juridisch medewerker? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen op het juridisch gebied. Als eerste ben je als fulltime junior detacheringsmedewerker en hebt de kans om je in 1,5 jaar door te groeien naar een andere nieuwe uitdagende functie binnen Involon B.V.. Hier staat natuurlijk een mooi salaris ontwikkeling tegenover. Binnen een tijdsbestek van 2 jaar kan je doorgroeien naar een salaris van rond de €2300. Wel is het van belang dat jij jezelf blijft uitdagen en leren. Je gaat je onder andere verdiepen in heffingen, invorderingen, HOS, WOZ en kwijtschelding.

Je gaat een team van 40 medewerkers ondersteunen en zult gaan helpen bij het lokale belastingproces, zoals het afhandelen van kwijtscheldingsverzoeken en invorderingsverzoeken.

Je werklocatie is zeer variërend aangezien je naar verschillende lokale overheden wordt uitgezonden.
Eerdere werkervaring bij een gemeente, provincie of waterschap is handig voor je zelf maar niet vereist. Involon B.V. zorgt er namelijk voor dat jij alle benodigde kennis krijgt!

  • Je hebt een MBO+ of HBO studie afgerond, bij voorkeur Bedrijfseconomie/ Bedrijfsadministratie/ MER/ Rechten of Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening;
  • Je beschikt over aantoonbaar cijfermatig inzicht. Het is een absolute pré als je ervaring hebt met het werken bij de overheid;
  • Je hebt ervaring met administratieve taken.

Je gaat aan de slag bij verschillende organisaties, hierbij dien jij je makkelijk aan te passen aan een nieuwe omgeving. Daarnaast heb je veel contact met mensen en is het van belang dat jij zowel goed in teams als zelfstandig kan werken.
Voor jou is het geen probleem om de ene dag te werken in Utrecht en de volgende dag in Amsterdam. Je vindt het dan ook geen probleem om veel onderweg te zijn en je bent in het bezit van een rijbewijs.
De standplaats is in Utrecht en dus is het belangrijk dat je woonachtig bent in de buurt van Utrecht (straal 10 km).
Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je dit is precies wat ik wil gaan doen, maar voldoe je net niet aan alle bovengenoemde punten? Wie niet waagt, wie niet wint en solliciteer dan toch!

Involon B.V. is een kennisorganisatie dat gespecialiseerd is in het detacheren van kwalitatief hoogstaand personeel bij Provinciën, Gemeenten en Waterschappen binnen het lokale belastingproces.

  • De beschikking over een leaseauto, die je tegen een vergoeding ook privé kan rijden;
  • De opdrachtgever kent een compensatieregeling reistijd woon-werkverkeer;
  • Een leuke fulltime Traineeship met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een (start)salaris van €2100 bruto per maand op basis van 40 uur. Doormiddel van een beoordelingssystematiek en tussentijdse loonsverhogingen kun je snel doorgroeien in salaris;
  • Een uitdagende baan met ruimte voor persoonlijk initiatief en ontwikkeling. Het team waarin je komt te werken gaat informeel en professioneel met elkaar om. Je werkzaamheden zijn zeer variërend. Afhankelijk van je ervaring en de snelheid waarmee jij je ontwikkelt ga je steeds complexere werkzaamheden uitvoeren. Voor de lange termijn zijn er ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie om door te kunnen groeien.