Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantadviseur zakelijke markt

ASA Professionals Noord

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0005805

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in de energiebranche? En heb je daarnaast ervaring in telefonisch klantcontact en aftersales?
Dan is deze fulltime functie wellicht iets voor jou!

Voor de Groene Stroomfabriek zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste en klantgerichte collega voor zakelijke markt. Je wordt ingezet als Klantadviseur, in deze rol ben je het aanspreekpunt voor zowel potentiele als huidige zakelijke klanten en partners. Je hebt met name telefonisch contact waarbij je vragen kan krijgen over lopende aanbiedingen, overstapservice, verhuizingen, meterstanden en het beëindigen van contracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de klanttevredenheid en het verwerken van offertes, orders en mutaties. De functie is divers en geeft je de ruimte om jezelf als medewerker te ontplooien en je verder te ontwikkelen.

De Groene Stroomfabriek (onderdeel van Huismerk Energie) is een relatief nieuwe energieleverancier voor de zakelijke markt, gevestigd in Nijmegen. Goed bereikbaar vanuit Arnhem, Den Bosch, Wageningen en Ede.

Minimaal afgeronde MBO opleiding;
Je bent tussen de 32-40 uur beschikbaar;
Ervaring in telefonische aftersales;
Ervaring met administratieve afhandelingen in een CRM-, of klantsysteem;
Inhoudelijke kennis over de energiemarkt is een pré en
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

De Groene Stroomfabriek draagt bij aan een duurzame toekomst en helpen consumenten met hun keuze voor energie. Ze investeren in samenwerkingen met de opwekkers van nieuwe energie en helpen de aanpakkers die verantwoordelijkheid nemen en zich vandaag actief inzetten voor morgen.

Een prettige, leerzame en flexibele werkomgeving met doorgroeimogelijkheden
Een contract voor 32-40 uur per week
Een salarisrange van €2100-€2500 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring.

Interesse? Dan mag je solliciteren via de sollicitatieknop. Mocht je nog vragen hebben dan mag je mij bellen, Joke ten Have, Recruitment Consultant op telefoonnummer: 06-82147252.