Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantadviseur Zorgverzekeringen

ASA Professionals Noord

Standplaats
Almere
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1842000125

Vanaf half november mag je weer switchen van zorgverzekering. Weet jij al of je gaat overstappen? Heb jij advies nodig om deze keus te maken?
Dit zijn interessante vragen die jij als Klantadviseur Zorg gaat beantwoorden!
Krijg jij energie van klantcontact, op zoek naar een tijdelijke baan en ben jij tussen de 24 en 40 uur beschikbaar?
Lees dan snel verder voor deze leuke functie in Almere.

Wij zoeken mensen met minimaal MBO4 niveau die mensen telefonisch en schriftelijk willen adviseren en ondersteunen. Jij bent zeer klantvriendelijk, communicatief sterk en begrijpt het belang van jouw antwoorden en advies richting je klanten. Binnen deze dynamische omgeving ben jij stressbestendig, haal jij energie uit het contact met de klant en ben jij flexibel inzetbaar. Vanwege het sterk communicatieve karakter van deze functie is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst, in zowel woord als geschrift.

Startdatum: vanaf 16 september 2019
Werklocatie: Almere

Mocht je meer informatie willen ontvangen, dan kom ik graag met jou in gesprek!

Je komt te werken bij Klant Contact Services (KCS) dit is een dochteronderneming van Achmea. KCS verzorgt het klantcontact voor diverse labels, waaronder ook Zilveren Kruis in Almere.
Deze locatie is goed bereikbaar met het OV en ook met eigen vervoer. Je komt te werken bij een organisatie met een open sfeer en enthousiaste collega's.
Je bepaalt zelf hoe jouw rooster eruit komt te zien. De openingstijden zijn maandag – vrijdag tussen 08.00 – 20.00 en zaterdag 09.00 – 13.00. Uiteraard wil je de klant op een optimale manier kunnen ondersteunen en in de juiste informatie kunnen voorzien. Wij bieden jou hiervoor een kosteloze Wft Zorg opleiding aan.

  • Werkweek tussen de 24 en 40 uur;
  • Salaris: Tussen de €1.800 en € 2.000,- bruto per maand (Afhankelijk van jouw opleiding/ervaring);
  • Wij bieden jou kosteloos een Wft Zorg opleiding aan;
  • Een baan tot medio februari 2020;
  • Je bepaalt zelf hoe jouw rooster eruit komt te zien;
  • Flexibele werktijden;
  • Mogelijkheid om fulltime te werken.