Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantadviseur Zorgverzekeringen Achmea Parttime

ASA Professionals Noord

Standplaats
Zoetermeer
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1842000125

Haal jij voldoening uit mensen helpen, adviseren en hen verder op weg helpen in de complexe wereld van zorgverzekeringen? Aan het einde van het jaar worden de nieuwe zorgpremies bekend en is er de mogelijkheid over te stappen van zorgverzekering. Veel mensen hebben hier vragen over en willen goed geïnformeerd worden. Van half september 2019 tot half januari 2020 gaat Zilveren Kruis nieuwe en bestaande klanten hierbij helpen en daarom hebben we jou hard nodig!
Wat ga je bij Zilveren Kruis Achmea doen? Bestaande en mogelijk nieuwe klanten zo goed mogelijk helpen door telefonisch advies te geven. Wanneer het gesprek is afgerond moet de klant het gevoel hebben dat hij of zij goed geïnformeerd is en daardoor de juiste keuze kan maken. Naast dat je de juiste informatie verstrekt is het minstens zo belangrijk hóe jij dit gesprek voert. Een dienstverlenende houding, oprechte interesse, begrip en een luisterend oor, dat laat jij allemaal horen aan de telefoon. Dat maakt dat zowel de klant als jijzelf het gesprek als prettig zullen ervaren en dat de klant zich geholpen voelt!

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze tijdelijke baan, dan kom ik graag met jou in contact voor deze leuke functie in Zoetermeer.

Wat mogen we van jou verwachten:

 • Je bent bereid bent om eigen tijd te investeren in het behalen van het Wft Zorg diploma;
 • Je wilt graag knallen tijdens de laatste maanden van het jaar, want ja, het kan heel druk worden;
 • Je bent 24 tot 40 uur per week inzetbaar bent;
 • Dat je minimaal 2 avonden per week kan en wil werken;
 • Je beschikt minimaal over een MBO-4 werk- en denkniveau;
 • je bent beschikbaar vanaf half sept 2019 t/m half januari 2020 en in deze periode géén vakantieplannen hebt.

Je gaat werken voor Zilveren Kruis Achmea. Dit is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.
De locatie Zoetermeer is goed bereikbaar met het OV en ook met eigen vervoer. Je komt te werken bij een organisatie met een open sfeer en enthousiaste collega's.
Je bepaalt zelf hoe jouw rooster eruit komt te zien. De openingstijden zijn maandag – vrijdag tussen 08.00 – 20.00 en zaterdag 09.00 – 13.00.
Uiteraard wil je de klant op een optimale manier kunnen ondersteunen en in de juiste informatie kunnen voorzien. Wij bieden jou hiervoor een kosteloze Wft Zorg opleiding aan.

 • Je gaat het Wft Zorg diploma halen (op onze kosten)
 • Je komt te werken in een bedrijf waar het menselijk aspect de boventoon voert
 • Een salaris tussen de €1800 en € 2000 bruto per maand (o.b.v. een 40-urige werkweek)
 • Je krijgt trainingen op het gebied van systemen, producten en communicatieve vaardigheden
 • Je kunt werken binnen ruime openingstijden: tussen 8.00 uur – 20.00 uur.
 • Er is de mogelijkheid om Parttime te werken.