Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Klantenservice H&M Vlaamstalig

ASA Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0023140

Heb jij affiniteit met mode, ben je stressbestendig en wil je werken in een top team? Met leuke collega´s met wie je in een informele en ontspannen sfeer samenwerkt op een plek waar je jezelf mag zijn?
Dan hebben wij een interessante vacature voor jou beschikbaar bij de klantenservice van H&M in Maastricht.

Als medewerker van de klantenservice in Maastricht maak je het leven van de H&M klanten makkelijker. Dit doe je door de allerbeste klantenservice te bieden bij het beantwoorden van telefoontjes en e-mails.
Je staat de Vlaamstalige klanten te woord wanneer ze iets willen weten over bestellingen, leveringen en/of betalingen en je beantwoordt vragen over de Online Shop en de winkels.

Je bent je klantvriendelijk, oplossingsgericht en stressbestendig. Je bent communicatief sterk en beheerst de Vlaamse/Nederlandse taal uitstekend, in woord en geschrift. Jouw Engels is ook van een goed niveau.
Verder kun je goed uit de voeten met computers. Ook ben je af en toe ’s avonds tot 21.00 uur en in het weekeinde tot 17.00 uur beschikbaar.

H&M is een van de grootste modebedrijven ter wereld. Bij de klantenservice van H&M draait het allemaal om de klant. Logisch toch? In het mooie Customer Service Center in Maastricht helpen zij dagelijks met zo'n 450 collega's onze klanten in 9 verschillende landen en in 6 verschillende talen.

  • Een contract voor 32 of 38 uur per week. Fulltime dus. Jij kiest zelf het aantal uren en krijgt op basis daarvan een vast salaris per maand uitbetaald. We vertellen je graag wat het jou per maand oplevert.
  • Je komt meteen in dienst bij H&M en hebt uitzicht op een vast contract. Dit is dus een vaste baan.
  • Je begint met 3 weken betaalde training zodat je de klanten aansluitend meteen een geweldige service kunt verlenen. Ook als je vooraf nog geen ervaring in het vak hebt opgedaan!
  • Je krijgt bij H&M een rooster dat telkens voor een periode van 10 weken wordt uitgegeven.
  • Goede secundaire voorwaarden zoals korting op H&M producten, reiskosten- en maaltijdvergoeding.
  • Opleidingen, trainingen en doorgroeimogelijkheden.
  • Heerlijke koffie gemaakt met versgemalen bonen (en ook lekkere thee natuurlijk).
  • Tijdens je pauze even ontspannen met onze voetbaltafel, PlayStation, tafeltennis of een wandeling in de parkachtige omgeving rondom het center.