Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice kampioen bij Liander!

ASA Apenheul

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0008487

Als klantenservice kampioen ben je dé expert en adviseur van Liander in Arnhem. Je hebt gelukkig geen opdringerige sales gesprekken, maar een ware adviesrol naar de klant. Heeft een bedrijf problemen met de glasvezelverbinding? Door goed te luisteren en met jouw probleem-oplossend vermogen help je de klant verder. Morgen is de glasvezel weer tip top in orde vanwege jouw werk. Je wilt natuurlijk niet dat de klant zonder stroom komt te zitten ;-) Hoe klein of groot het probleem, je behandelt de klant professioneel en met respect. In dit proces van vragen en klachten begeleid je de klant.

Bij Liander staat ontwikkeling centraal. Daarom bieden we de mogelijkheid om door te groeien naar de ''webcare''. Hierbij vang je alle vragen op die via social media en mail binnenkomen. En daar staat ook nog eens salarisverhoging tegenover! Je staat in dit groei proces er niet in je eentje voor. Je krijgt bij Liander een uitgebreide customer service training van twee weken in Nijmegen. Je bouwt zodoende een sterke basis op, want een goede voorbereiding is het halve werk.

Bij Liander zul je zien dat geen dag hetzelfde is. Elk telefoontje is natuurlijk anders. Daarnaast werk je ook in een dynamische omgeving met een inspirend en mooi hoofdkantoor. Ben jij klaar voor de volgende stap als klantenservice kampioen? Solliciteer dan direct! Parttime en fulltime mogelijkheden.

 • Je hebt minimaal MBO-4 werk en denkniveau;
 • Je hebt al skills opgebouwd in de klantenservice;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Je kan goed schakelen;
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;
 • Je bent de nieuwe social media-goeroe van Nederland.

Een kampioen in klantenservice heeft volgens ons de volgende eigenschappen: openheid, betrokkenheid, respect, zelfreflectie en klantgerichtheid.

Alliander is een netbeheerder, zij beheren het energienetwerk in jouw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Alliander is dus niet de energieleverancier, maar maakt het mogelijk dat energieleveranciers energie kunnen leveren.

Per jaar komen op dit callcenter ongeveer 300.000 vragen binnen van consumenten en kleine ondernemers! Deze vragen worden door ongeveer 70 medewerkers in Arnhem beantwoord, verdeeld over 4 teams. Bij Alliander start je met een tijdelijk dienstverband, aan jou om je te bewijzen als vaste waarde voor de organisatie.

 • Startdatum in overleg, het liefst op korte termijn; De werktijden zijn tussen 08:00 - 18:15 uur;

 • Een lekker start salaris: € 12,36 bruto per uur. Met mooie mogelijkheden om door te groeien;
 • Parttime en fulltime mogelijkheden: 24 tot 40 uur per week;
 • Uitstekende reiskostenvergoeding: €0,15 netto per km, zonder max aan km's.
 • Een opleidingstraject op maat;
 • Je krijgt vanuit ASA gratis toegang to 100 verschillende trainingen #themoreyouknow;
 • Een tijdelijk dienstverband als eerst, maar doorgroei tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Werken op een modern en inspirerend hoofdkantoor, dat goed te bereiken is vanuit Nijmegen, Arnhem, Amersfoort en Wageningen;
 • Elke dag goed verzorgde lunch. Want de maag rommelt van al dat harde werken.

Enthousiast? Waar wacht je nog op? Solliciteer direct!