Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice medewerker

ASA Onderwijs

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1627001182

Heb je graag contact met mensen en zie jij jezelf als een communicatief vaardig persoon? Zou jij jezelf ook omschrijven als secuur, nauwkeurig en een kei in klantcontact? Ben jij ook nog eens administratief onderlegd? Lees dan gauw verder!!

  • Je hebt minimaal je MBO niveau 4 diploma behaald;
  • Je hebt al 1 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een bedrijf waar klantcontact centraal staat;
  • Het is een pré als je ervaring hebt in de financiële dienstverlening;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
  • Het verwerken van teksten is jouw tweede natuur;
  • Je stroopt graag de mouwen op en je bent een echte aanpakker;
  • Klantgerichtheid, resultaatgericht, verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kerncompetenties waar jij je thuis bij voelt.

Service en behulpzaamheid zijn de pijlers onder onze afdeling Klantcontact. Anderen helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Dat geldt ook bij andere ondersteunende functies. Want onze organisatie kan alleen goed functioneren met de ondersteuning van sterke Klant Contact Medewerkers.
Met een aanbod van noodhulpverlening, schademanagement tot herstel is CED een echte full service leverancier. Met innovatieve en geïntegreerde diensten laat CED een nieuw en verfrissend geluid op de markt horen.

Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei, met een marktconform salaris tussen de € 1.717,06 - € 2.073,28.

Bepaalde tijd (3 a 4 maanden) / Fulltime / Rotterdam