Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice medewerker

ASA Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0008906

Ben jij communicatief sterk? Is de klant bij jou altijd koning? Kom dan werken bij één van de grootste verzekeraars ter wereld!

Voor Allianz Direct in Rotterdam zijn wij op zoek naar spontane medewerkers die klanten te woord willen staan. Hierbij geef jij ze advies over bijvoorbeeld de dekking van hun polis of hun auto-en woonverzekering. Daarnaast help jij klanten met vragen over betalingen en pas jij polissen aan waar nodig is. Voordat je begint met werken bij Allianz Direct, ga je aan de slag om de Wft Basis en Schade te behalen. Zo kan jij de klanten het beste helpen! Mocht je al in het bezit zijn van één van de twee of beide certificaten is dat natuurlijk alleen maar een bonus!

Daarnaast kom je ook te werken op een super locatie in Rotterdam met prachtig uitzicht over de stad. Kortom, solliciteer nu!

  • Klantvriendelijkheid staat bij jou voorop
  • De eerste 3 weken beschikbaar om een fulltime training te volgen
  • 2 avonden per week en 2 zaterdagen per maand beschikbaar
  • Minimaal in het bezit van een mbo niveau 4 diploma of nog bezig met een HBO opleiding
  • Jij hebt eerder in de klantenservice gewerkt of bijvoorbeeld veel klantcontact gehad zoals in de horeca of retail

Allianz Direct stimuleert je om verder te groeien. Bij klantenservice werk je in een relatief klein team. Hier wordt naast het harde werken genoeg ruimte overgelaten voor gezelligheid onderling. Er hangt een informele sfeer en er is ook een teamleider die jou kan ondersteunen met eventuele vragen. Bij Allianz Direct wordt er een interne opleiding aangeboden zodat jij je werkzaamheden het beste kan uitvoeren. Ook wordt je in de eerste week aan een buddy gekoppeld die jou goed op weg helpt.

  • Salaris vanaf €11,15 per uur (bruto)
  • Een volledige ov vergoeding
  • Flexibele werktijden tussen 08:00 uur en 21:00 uur, zelf in te plannen.
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden (tussen 24 en 38 uur)
  • Vast werk voor bepaalde tijd