Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice Medewerker Inbound

ASA Groningen

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0022540

Als klantenservicemedewerker van dit grote elektronica merk, help jij mensen uit de brand met diverse vragen over de door hun aangeboden producten. Dit kunnen vragen over het systeem zijn tot hoe iemand de instellingen van zijn apparaat kan wijzigen. Geen dag is dus hetzelfde, want elke dag kom je in contact met andere klanten die verschillende vragen hebben.

Voordat je kan beginnen met dit afwisselende werk zul je eerst een training moeten volgen die vanuit de organisatie aangeboden wordt. Deze training duurt drie weken en is dagelijks van 09:00 tot 17:30. Omdat deze organisatie wereldwijd opereert en de Engelse taal binnen de organisatie een belangrijke rol speelt, wordt de training in het Engels gegeven. Na deze training ken je het systeem van binnenuit en kun je iedere klant helpen.

Voordat je kan beginnen, zouden wij je graag nog beter leren kennen door middel van een kennismakingsgesprek op het kantoor van ASA in Groningen. Klikt het van beide kanten, dan dien je een technische test en online vaardigheidstest maken. Ben je nog steeds geïnteresseerd en zijn je testresultaten voldoende, dan stellen wij jou voor aan deze bekende elektronica organisatie.

De eerstvolgende startdatum is begin oktober. In het begin werk je voornamelijk thuis, tenzij de regels omtrent corona veranderen, dan werk je op kantoor.

 • Je kunt je mondeling en schriftelijk redden in het Nederlands en in het Engels;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal vier avonden per week en minimaal 2 zaterdag en zondagen per maand. Als je in het weekend werkt, dan krijg je een vergoeding over je gewerkte uren;
 • Je hebt minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau;
 • Je bent leergierig, communicatief vaardig, klantvriendelijk en klaar om je handen uit je mouwen te steken!
 • Je hebt affiniteit met elektronica;

Deze organisatie opereert wereldwijd op zo’n 70 andere kantoren. Op dit kantoor in Groningen worden verschillende callcenters vanuit één pand geleid. Dit pand op Zernike is goed bereikbaar.

 • Het verkrijgen van een bonus tot €180,- per maand. Deze bonus kan je verdienen op basis van je prestaties;
 • Een bruto uurloon van €10,82, dit komt neer op een maandelijks bedrag van €1875,- op basis van 40 uur (vanaf 18 jaar);
 • Het brutoloon is exclusief 8.33% vakantiegeld;
 • Je krijgt een reisvergoeding als je meer dan 10 kilometer moet reizen met eigen vervoer. Kosten met het openbaar vervoer worden ter alle tijden vergoed;
 • Het loon wordt elke week op de vrijdag uitbetaald;
 • Je kan binnen ASA blijven leren. Dit kan door de trainingen die wij aanbieden via GoodHabitz. Ook binnen de organisatie kun je je blijven ontwikkelen;