Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice medewerker op de Rokin, parttime

ASA Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0003194

NRC is op zoek naar gemotiveerde klantenservice medewerkers die op de Rokin in Amsterdam het bestaande klantcontactteam kan versterken. Lezers kunnen jou bellen voor inhoudelijke vragen op gepubliceerde artikelen, verwerkt wijzigingen in klantgegevens zoals een rekeningnummer wijzigen, geeft een vervolg actie aan een bezorg klacht of checkt of de voorraad van dat ene boek in de NRC webshop nog leverbaar is.

Is er een vraag die jij niet direct kan oplossen? Dan bel jij de klant later terug met de informatie die je hebt uitgezocht, of zet de vraag door naar de afdeling die de klant verder kan helpen.
Uiteraard houd jij al je acties bij en verwerk jij ze correct in het systeem zodat je collega's goed op de hoogte zijn van alle contact momenten die al zijn geweest.

  • Je hebt aantoonbare HBO denk- en werkniveau d.m.v. het aantonen van een diploma of werkervaring op HBO niveau;
  • Je staat sterk in je schoenen en gaat niet snel een discussie uit de weg;
  • Spreekt en schrijft correct Nederlands;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar;;
  • Je hebt enige affiniteit met actuele nieuws onderwerpen, zo lees je bijvoorbeeld elke dag de krant zodat je altijd weet wat de laatste ontwikkelingen zijn.

NRC bereikt met haar podia hoogopgeleide, kapitaalkrachtige en geëngageerde lezers.
Met het uitgebreide portfolio, zowel print als online, biedt NRC u krachtige en effectieve middelen voor uw mediacampagnes.
NRC biedt de mogelijkheid om op een inhoudelijke en effectieve manier te communiceren met de NRC-lezer middels NRC Branded Content.

  • Elke maand neemt je teamleider de tijd voor je om een ontwikkelingsgesprek met je aan te gaan;
  • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken, jij bepaalt namelijk;
  • Een bruto salaris van €12,32 per uur, werk je na 19 uur 's avonds of op zaterdag? Dan verdien je nog eens een toeslag van 125%;
  • Een mooie werkervaring bij een geronnomeerde organisatie in hartje Amsterdam.
  • Een SWAB-fiets om gebruik van te maken naar je werk!