Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Klantenservice Thuisbezorgd.nl Enschede

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0003854

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je per vier weken een ander werkrooster hebt en veel sociaal contact hebt? Dan pas jij helemaal bij Thuisbezorgd.nl in Enschede!

Dit is geen standaard callcenter werk. Het is een baan waarbij jij gebeld met vragen vanuit verschillende restaurants over de service van thuisbezorgd.nl. Je hoeft dus niets te verkopen en er zijn geen targets! Het bedrijf is overigens makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

Wat ga je doen? Je helpt klanten en restaurants met vragen en problemen via de telefoon en per mail. Daarnaast geef je bestellingen door en los je vraagstukken op het gebied van betalingen op. Je voert vertrouwelijke gegevens van restaurants in én je werkt nauw samen met andere afdelingen .

 • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan
 • Jij kunt om het weekend op zaterdag en zondag werken
 • 1 januari en Koningsdag ben jij beschikbaar om te werken (200% uitbetaald!)
 • Jij bent op zoek naar een baan waarbij je jouw uren flexibel kunt indelen. De werktijden bij Thuisbezorgd.nl liggen tussen maandag t/m woensdag tussen 09.00 – 23.00 en donderdag t/m zondag tussen 09.00 – 24.00. In shifts van 8 uur
 • Je hebt een open en vriendelijke houding, daarnaast is in het weekend werken voor jou geen probleem
 • Jij bent op zoek naar een baan van minimaal 4 dagen per week (32 uur)

Thuisbezorgd.nl is de Nederlandse versie van Takeaway.com en is bemiddelaar tussen klant en restaurant. Ze zijn de grootste online eten-bestelsite in continentaal Europa en Vietnam! Sinds hun oprichting in 2000 zijn ze altijd bezig geweest met het verbinden van consumenten met fantastische restaurants via een makkelijk online platform. Bij Takeaway.com werkt een grote, gedreven groep mensen die met trots zeggen dat ze bij Takeaway.com werken!

 • Werken verdeeld over 4 dagen (32uur) of 5 dagen (40uur)
 • Uurloon € 11,60 bruto per uur – dat is €1.808,21 per maand o.b.v. 36 uur of €2.009,12 per maand o.b.v. 40 uur
 • Super leuke team events met leuke collega’s
 • Je krijgt een maandelijkse voucher om zelf gebruik te maken van Thuisbezorgd.nl. Werk je op zondag bij Thuisbezorgd.nl? Dan wordt er zelfs eten voor je besteld!
 • Altijd lekkere, goede koffie en vers fruit op de werkvloer
 • Vast werk: je krijgt een contract bij Thuisbezorgd.nl mét kans op doorgroeimogelijkheden binnen Thuisbezorgd.nl