Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Know Your Client Analist ABN AMRO Bank

ASA Professionals Noord

Standplaats
Zwolle
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
36
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Juridisch
Vacaturenummer
1AV0005330

Ben jij op zoek naar een uitdagende Fulltime (starters)functie waarin jouw onderzoekende skills goed van pas komen, dan is deze functie, op het kantoor van ABN AMRO Bank in Zwolle, van KYC analist in het Know Your Client team iets voor jou!

Het Know Your Client Centre Commercial Banking (KYC Centre) richt zich op het detecteren van fraude-, witwas-, en terrorisme financiering. Als KYC Commercial Banking Analist ga jij naast het verwerken van de transactie dossiers óók het gesprek met de klant aan. Je controleert de klantdossiers van alle particuliere klanten. Je bent analytisch onderlegd, juridisch gericht, secuur en communicatief vaardig. Je moet sterk in je schoenen staan om eventuele weerstand van de klant te kunnen weerleggen. De wereld van witwassen en terrorisme maakt jou niet bang, maar wekt juist jouw interesse.

Als teamlid van Team Online Uitval verwerk je de online uitval die in de werkbak terecht komt. Je doet een telefonische analyse op de risico's van een klant. Op basis daarvan wordt de klant of teruggezet in het online proces, wordt er een volledige risico-beoordeling gepland voor de klant met een analist óf wordt de klant afgewezen. Je bent verantwoordelijk voor de eerste analyse van de klant en het bepalen of we wel of niet verder gaan met de aanvraag van de klant. Daarnaast lees je de dossiers van de analisten terug en bepaal je of het dossier wel of niet gefiatteerd wordt.
Je bent analytisch en levert continue kwaliteit richting de klant en de bank. Daarnaast houd je je parate en actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving, het beleid en de complexe structuren actief bij. Je herkent, signaleert en analyseert mogelijke verbeteringen in het proces.

Het kantoor van ABN AMRO Bank in Zwolle is goed bereikbaar vanuit de plaatsen: Apeldoor, Deventer, Harderwijk of Meppel.

Startdatum bij ABN AMRO: 7 september 2020
Sollicitatieprocedure:
1. Kennismaking met ASA Professionals;
2. Het maken van een online assessment;
3. Speeddate met ABN AMRO;
4. Starten bij ABN AMRO (de eerste twee weken onboarding vanuit ABN AMRO).

In deze functie bij ABN AMRO is er uitzicht op een lang dienstverband en een contract vanuit ABN AMRO Bank.

Mocht je geinteresseerd zijn in deze uitdagende functie, dan kun je contact opnemen met:
Gido ter Horst
Recruitment Consulatant bij ASA Professionals
Email: recruitment-noord@asatalent.nl

Voor deze functie is het belangrijk dat jij jezelf in het volgende herkent zodat je deze functie met plezier en succes kunt gaan uitvoeren:
Je praat vlot, maar ook kort en bondig. In je eigen woorden kun je helder onderbouwen waarom je dit werk graag zou willen doen. Je hebt een goed risicobewustzijn. Je hebt cijfermatig inzicht en legt makkelijk verbanden. Daarnaast ben je in staat de vraag van de klant te achterhalen door goed te luisteren. Je pikt koopsignalen op, maar je weet ook zelf verkoopmomenten te creëren. Affiniteit met ondernemen is een pré. Op zakelijk niveau kun met de klant communiceren, interesse tonen en je gesprekspartner aanvoelen. Je gaat graag aan de slag in de financiële sector.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in de juridische of bedrijfseconomische richting;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal anderhalf jaar;
 • Een volwaardige sparringspartner voor de stakeholders van ABN AMRO;
 • Goed in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent op zoek naar een junior functie en wil jezelf tegelijkertijd ontwikkelen op persoonlijk vlak;
 • Het is prettig als je woonachtig bent in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn of Deventer.

Over ABN AMRO Bank

De medewerkers van ABN hebben verschillende achtergronden, maar in ieder geval één ding gemeen: ze denken na over waar ze heen willen. We gaan ervan uit dat jij dat ook doet, in je huidige baan, je carrière en je leven. Je hoeft het niet allemaal nu al te weten, maar af en toe op onderzoek uitgaan is wel het minste. Daarom vindt ABN AMRO het heel normaal dat je na een paar jaar in dezelfde functie op zoek gaat naar je volgende uitdaging en bij voorkeur binnen ABN AMRO. Kansen genoeg, en het is aan jou om ze te grijpen. Omdat je beter wordt door je af te vragen of het beter kan. Maar ook omdat onze klanten profiteren van de energie en het plezier waarmee jij je werk doet. Zo blijf je een loopbaan lang de kwaliteit leveren die zij verdienen.

Wat we bieden

 • Een bruto salaris €2.912,00 per maand o.b.v. een 40 urige werkweek;
 • Fulltime functie van 32, 36 of 40 uur per week;
 • Jonge en dynamische collega's die graag sparren en kennis delen;
 • Een werkomgeving waar we continu met verbetering en innovatie bezig zijn;
 • Een job waarin je kan (door)groeien binnen een internationale werkgever;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent t/m 40 km enkele reis, of volledige OV vergoeding
 • Bedrijfscultuur waar hard werken, plezier en leuke borrels hand in hand gaan.