Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Laborant assistent I Corona

ASA Utrecht

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Laboratorium
Vacaturenummer
1AV0025631

Wil jij ervaring opdoen in het laboratorium en een zinvolle bijdrage leveren aan de bestrijding van de coronavirus pandemie door op een snelle en zorgvuldige wijze Corona diagnostiek te bieden aan zorgverleners en patiënten? Kom dan werken als ondersteunend medewerker Corona diagnostiek!

Onze opdrachtgever volgt nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van POC testen voor Corona diagnostiek. Voor de ondersteuning bij deze ontwikkelingen zoeken wij Medewerkers Corona Diagnostiek met een MLO/HLO of met een medische achtergrond (zoals verpleegkundige, doktersassistent en medisch secretaresse) die willen helpen bij het verwerken van binnengekomen test-materiaal. Het gaat hierbij om de voorbereidingen die nodig zijn voordat de analyse kan plaatsvinden.

De werkzaamheden verlopen altijd volgens afgesproken werkwijze en waar nodig met persoonlijke beschermingsmiddelen. Veiligheid staat voorop, je werkt tenslotte met mogelijk besmet Corona materiaal. Je pakt het materiaal uit en maakt dit schoon, registreert de nodige gegevens in de systemen en voorziet het materiaal van de nodige etiketten. Als jouw kennis en ervaring dat toelaat, pipetteer je het materiaal in de nodige buizen. Mocht je een studie MLO of HLO volgen of hebben gevolgd, dan bekijken we welke (analyse)werkzaamheden je daarnaast eventueel kunt oppakken.

Vanzelfsprekend ben je secuur en gericht op kwaliteit en resultaat, bewaar je ook tijdens hectiek het overzicht en leer je graag nieuwe dingen.
Ook ben je:

 • Minimaal 18 jaar en bij voorkeur studeer je aan met MLO/HLO of heb je deze afgerond. Geïnteresseerden met een andere medische achtergrond of studie nodigen we ook uit om te reageren;
 • Je bent kritisch naar jezelf;
 • Flexibel inzetbaar en hebt geen bezwaar tegen werken buiten kantoortijden en in het weekend. Werktijden zijn afhankelijk van de hoeveelheid te verwerken testen. Naar verwachting zullen dagelijks de werktijden tussen 16:00 en 22:00 uur liggen.
 • Je bent vanaf 10 augustus 8 tot 36 uur per week beschikbaar;
 • Je kunt een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen.

Onze opdrachtgever is een medisch diagnostisch centrum voor met name eerstelijns diagnostiek. Met in totaal ruim 550 medewerkers verricht Saltro bloedafname, laboratoriumonderzoek, functieonderzoek en ondersteunen we Trombosedienst cliënten. In deze tijden zetten zij zich in om zinvol bij te dragen aan de bestrijding van de coronavirus pandemie door op een snelle en zorgvuldige wijze Corona diagnostiek te bieden aan zorgverleners en patiënten.

Het team van het microbiologisch laboratorium bestaat uit vijfentwintig collega’s. Zij dragen zorg voor het medisch microbiologisch onderzoek naar infecties die voorkomen bij patiënten binnen de huisartsenpraktijk en de verpleeg en verzorgingshuizen. De meeste bepalingen voeren ze uit in hun eigen laboratorium en werken daarnaast nauw samen met het UMC Utrecht.

 • Een salaris tussen de €1.753,00 en €2.798,00 bruto per maand (obv 36uur) afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • De mogelijkheid tot wekelijkse uitbetaling van jouw salaris;
 • Een vaste reiskostenvergoeding per dag, afhankelijk van aantal kilometers enkele reis;
 • Een tijdelijke baan, afhankelijk van de corona ontwikkelingen;
 • Een parttime baan voor 8 tot 36 uur per week;
 • Ideaal te combineren met een studie of andere activiteiten;
 • Toegang tot gratis online trainingen via GoodHabitz.

SOLLICITATIEPROCEDURE:
Binnen 2 dagen neemt een van onze consultants contact met jou op. Voldoe je dan aan de gevraagde eisen, dan heb je een eerste gesprek met Lesley. Als we dan van beide kanten nog steeds positief zijn, dan zullen wij jou voorstellen aan de opdrachtgever. Als de opdrachtgever ook positief is, dan mag je daar op gesprek. Daarna hoor je van ons of je bent aangenomen en weet je of jij een leuke nieuwe baan hebt!

Nog vragen of direct solliciteren?
Wil jij een relevante bijdrage leveren aan het bedwingen van de Coronavirus-pandemie en heb je de benodigde kwaliteiten in huis? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Klik op de sollicitatiebutton en reageer! Deze vacature wordt gesloten als wij de kandidaten hebben gevonden die bij ons passen.