Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Laboratorium stage bij ICT bedrijf parttime

SP ASA Young Talent Factory

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Stagiaire
Vakgebied
Laboratorium
Vacaturenummer
1AV0022927

Ben jij op zoek naar een parttime stage in Amsterdam in een laboratorium waarin jij jouw skills verder kan ontwikkelen omtrent de studies Life Sciences, Chemie of Biotechnologie of een soortgelijke studie? Lees dan gauw verder!

Als lab stagiair wordt jij tijdens deze stage uitgedaagd om te werken aan verschillende projecten in een sfeervol team. Jij gaat hierbij aan de slag met het hightech HPLC Agilent 1260 systeem. Daarbij werk je met het software programma MAX. Dit software programma is eigendom van MYCB1 om zo de documentatie en workflow te managen volgens de richtlijnen van ISO 17025. Ook help jij met diverse fabricaties (aan de hand van GMP richtlijnen) en het updaten en onderhouden van GMP/ ISO 1725 documentaties.

Verder is het handig dat jij als lab stagiair:

  • Een hbo studie volgt in de richting van Life Sciences, Chemie of Biotechnologie;
  • Analytisch en kritisch denken als goede vaardigheden hebt ontwikkeld en deze verder wil ontwikkelen;
  • een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal (Duits is een pre);
  • Elke week 32 uur beschikbaar bent;

MYCB1 is een technisch bedrijf dat ondersteunende zorg geeft aan een doelgroep van patiënten. Deze patiënten hebben alleen medicatie voorgeschreven gekregen die gericht zijn op het reguleren van het endocannabinoïde systeem. MY staat voor een aanpak die gefocust is op de patiënt en CB1 is een afkorting van de canabinoïde receptor type-1, wat bepaalde farmacologische effecten tot stand brengen van medicinale cannabis.

  • Veel ruimte om te werken aan jouw eigen schoolopdrachten waarbij je voldoende hulp krijgt van medische professionals;
  • Veel verschillende werkzaamheden;
  • Een stagevergoeding van 350,- per maand;
  • Relevante ervaring bij een hightech bedrijf;
  • Een eigen werktas, laptop en tablet!

Heb jij energie gekregen bij het lezen van deze vacature en heb je nu al zin om te beginnen? Stuur dan jouw motivatie en cv zodat wij zo snel mogelijk contact met jou op kunnen nemen!