Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Leerkracht groep 4 parttime

ASA Onderwijs

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
1627001131

Voor een groep 4 zoeken wij een leerkracht die langere tijd wil invallen. Startdatum is 13 maart tot de zomervakantie. Wij zoeken een enthousiaste en betrokken leerkracht die de verantwoordelijkheid van een eigen groep graag heeft. Samen met het team maak je er wat van en ga je er helemaal voor! • De PABO succesvol heeft afgerond;
 • Bij voorkeur bekend is met lesgeven van groep 4;
 • Op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen van het onderwijs.
  binnen het bestuur of op onze school;
 • De functie kan vanaf 24 uur in worden gevuld. De voorkeur gaat uit naar fulltime.

De schoollocatie is in de riverenbuurt, Amsterdam. De school heeft een groot, veilig omheind schoolplein en er is ook een sporthal voor de gymlessen gevestigd. Wij proberen het optimale uit de leerlingen te halen. Dit doen we door naast de cognitieve ontwikkeling ook aandacht te bieden aan de sociaal-emotionele, creatieve, sportieve en technische ontwikkeling van de leerlingen.

De school vindt een goed contact tussen school en ouders op basis van vertrouwen en wederzijds respect zeer belangrijk. Ons beleid is er vooral op gericht, dat we samen met de ouders verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van uw kind. Door ouderavonden, informatieavonden, inloopmiddagen, nieuwsbrieven, rapporten en rapportbesprekingen proberen we ouders zo goed mogelijk te informeren.

 • Parttime of fulltime werken in groep 1-2;
 • Een tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot vast binnen het bestuur of op de school;
 • Inschaling volgens CAO PO;
 • Vergoeding van je VOG na 80 gewerkte uren;
 • Als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures/invalklussen binnen ons netwerk.