Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker Decathlon

ASA Ingram Micro

Standplaats
Waalwijk
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0033747

Wil jij logistiek werk doen voor sportdiscounter Decathlon en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor deze vacature word je ingezet bij logistiek bedrijf Ingram Micro, de logistieke kracht achter onder andere Decathlon, de Bijenkorf, Bol.com en Google. Je kunt fulltime of parttime aan de slag met een baan voor de langere termijn en kiest zelf de dagen die je wilt werken. De komende tijd word er topdrukte verwacht, dus je kunt zoveel uren werken als je wilt. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Je bent fysiek in staat om staan en lopend te werken
Ervaring is geen must, je zal worden ingewerkt op het logistieke proces
Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal
Je bent 40 uur per dag overdag beschikbaar (full-time)
Je bent beschikbaar voor 8 uursdiensten tussen 06:00-17:30 (dagdienst) of 13:00-01:00(avonddienst)

Je gaat aan de slag bij het leukste uitzendbureau van Tilburg. Namelijk bij ASA Ingram Micro! Wij staan altijd klaar om je te bemiddelen bij een baan en het verdere verloop hiervan. Ingram Micro is een logistiek bedrijf gevestigd in Tilburg en Waalwijk. Zij verhandelen allerlei producten voor een groot aantal webshops.

Een marktconform salaris
Ervaring opdoen bij een groot logistiek bedrijf!
Een vaste baan voor de lange termijn
Elke week je betaling ontvangen
Toeslagen tot wel 50%
Het opbouwen van vakantiegeld en uren