Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Logistiek medewerker operatiekamer Radboud umc

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Inkoop
Vacaturenummer
1609001012

Als logistiek medewerker OK ben je bezig met alle logistieke peri-operatieve processen op de operatieafdeling. Denk aan het op peil houden van de voorraden van medische hulpmiddelen op het OK-complex en het klaarzetten van de benodigde materialen voor de geplande én ongeplande operaties. Jouw werkzaamheden kunnen direct en indirect van invloed zijn op het verloop van een operatie. Je levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteitszorg en professionalisering van de logistiek van de afdeling Operatiekamers.

Taken en verantwoordelijkheden binnen de functie

 • Je levert alle benodigdheden (apparatuur, steriele en onsteriele medische hulpmiddelen en instrumentarium) aan en je zorgt voor de continue bevoorrading van deze benodigdheden bij de chirurgie, anesthesie, perfusie en verkoeverkamers
 • Je controleert de aanwezigheid van de benodigde hulpmiddelen, systemen en apparatuur aan de hand van het operatieprogramma
 • Je voert periodieke steriliteitcontrole uit volgens de geldende wet- en regelgeving van alle steriele medische hulpmiddelen en instrumentarium van de afdeling Operatiekamers
 • Je draait mee in het 24/7 rooster van de afdeling waarbij er dag- middag- en nachtdiensten verplicht zijn

Optimale dienstverlening, efficiency en het zorg dragen voor het goed verlopen van de logistieke processen staan bij jou voorop.

 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo niveau 4
 • Je hebt de opleiding Logistiek medewerker OK aan de HAN of een vergelijkbare opleiding afgerond
 • Je hebt kennis van protocollen, procedures en voorschriften voor het werken in een “steriele” werkomgeving, dit is een harde eis
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het vakgebied logistiek binnen de gezondheidszorg
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht, stressbestendig, dynamisch en enthousiast
 • Je vind het niet erg om onregelmatige tijden te werken

Het Radboudumc in Nijmegen wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is: ‘to have a significant impact on healthcare’. Die missie verwezenlijken we met persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken. Al onze inspanningen zijn er steeds op gericht om tot verbetering en vernieuwing te komen. De patiënt en zijn kwaliteit van leven vormen hierbij ons uitgangspunt. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaan bij dit alles hand in hand.

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega’s die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en ‘net dat stukje meer’ te bieden.

In het RadboudUMC krijg je het vertrouwen en neem je de verantwoordelijkheid om samen de verandering waar te maken. Voor de beste zorg voor de patiënt en de toekomst van de gezondheidszorg.

 • Het betreft een fulltime functie van 32 uur per week in een 24/7 rooser
 • Het gaat om een vaste baan
 • Salaris ligt tussen de €11,19 en €14,61 en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Bij goed functioneren mogelijkheid tot het volgen van de opleiding Logistiek Medewerker Operatieafdeling aan de HAN