Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Logistiek Productie Medewerker

ASA Nijmegen

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0037617

Wil jij de komende weken veel uren maken en ben je fulltime beschikbaar? Wil je daarnaast graag een bijdrage leveren aan de productie van biologische producten? Dan is dit wellicht een interessant project voor jou!
De organisatie waar je komt te werken is een zeer succesvol en groeiend bedrijf. Ze hebben recent de eerste volledige bio-neutrale stoelen geproduceerd. Met dit product heeft het bedrijf de primeur in Nederland.
Je gaat helpen in de productie van hun producten en komt te werken in een klein en informeel team. Het is hierbij belangrijk dat je ook bijdraagt een een fijne sfeer op de werkvloer en dat er naast de positieve werksfeer ook hard wordt gewerkt om de producten te kunnen produceren.
Uiteraard wordt een lolletje op z'n tijd zeker gewaardeerd!

Het gaat om een functie op basis van een tijdelijk dienstverband met een contractduur van minimaal 3 weken (uitloop is mogelijk!)

Je vindt het niet erg om je handen uit de mouwen te steken en bent niet vies van fysiek werk!
Daarnaast ben je gemakkelijk in de omgang en werk je graag in teamverband.

Tot slot is het belangrijk:

  • Dat je minimaal de komende 3 weken beschikbaar bent
  • Je woonachtig bent in de omgeving van Arnhem
  • Je houdt van een lolletje op z'n tijd!

Onze opdrachtgever zit gevestigd in Arnhem en zet zich in voor duurzaamheid en richt zich op 100% biologische producten. Zij hebben de eerste volledig bio-neutrale stoelen ontwikkeld en staan daarnaast ook bekend om de biologische afbreekbare bloempotten. Een alternatief voor de plastic variant, onwijs gaaf dus!

Heden ten dage leven we in een wereld waarin bijna alles gemaakt is van plastic. Kijk naar jezelf, hoeveel plastic gebruik jij dagelijks? Van tandenborstels tot winkeltasjes en al het verpakkingsmateriaal in de supermarkt. Plastic is slecht afbreekbaar en wanneer dit in ons milieu terecht komt, kan dit wel 100 jaar duren!

Hier heeft het bedrijf wat op bedacht en een alternatief op de markt gebracht. 100% biologisch afbreekbaar en recylebare producten zetten zij op de markt. Het product wat wordt geproduceerd is 100% biologisch, van bloempotten tot stoelen.

Je wilt hier toch ook je steentje bijdragen!?

Wij bieden de komende weken véél uren:

  • Mogelijkheid om per direct te starten!
  • Mogelijkheid om 40 uur te werken en dus véél uren te maken.
  • Minimaal 3 weken (kans op verlenging)
  • Een salaris van €10,50 per uur excl. 8,33% vakantiegeld en 10% verlofuren