Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijn Medewerker Avonddienst Ingram Micro

ASA Ingram Micro

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0032152

Wil jij in aanmerking komen voor een baan in de avond? Ben jij beschikbaar vanaf 13:00 uur tot en met 01:00 uur? Wil jij graag full time werken bij een logistiek bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Ingram Micro is momenteel op zoek naar medewerkers die graag in de middag/avond uren willen werken. De locaties waar je beschikbaar voor moet zijn, zijn twee magazijns in Tilburg en een magazijn in Waalwijk. Als magazijn medewerker kan je aan de slag op de volgende afdelingen: Sorting, order picking, inboud, inpakken en sorteren, retourneren en de afdeling outbound. Elke dag zal een uitdaging zijn en je zult je nooit hoeven te vervelen!

Je moet beschikbaar zijn van 13:00 uur tot en met 01:00 uur, zodat Ingram Micro zelf kan beslissen welke acht urige dienst ze je willen geven. Elke vrijdag zul je jouw planning ontvangen via sms en via het planningssysteem Isabel/Pim! Ingram Micro is gedurende week altijd open van maandag to en met zondag en je kan er dus voor kiezen om in het weekend te werken, maar dit is niet verplicht. Momenteel is werken op maandag verplicht! En vrijdag is ook een dag waarop Ingram Micro jou graag wilt inplannen.

Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer dan snel!

Wil je graag gaan werken voor Ingram Micro? Dan moet je voldoen aan de volgende punten:

 • Je bent per direct beschikbaar om te werken!;
 • Je bent voor minimaal 3-4 dagen beschikbaar (het liefst full-time);
 • Je bent een doorzetter en niet bang om hard te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse of / en Engelse taal;
 • Je bent bereid om een stapje extra te zetten en jezelf altijd volledig in te zetten;
 • Je vind het niet erg om met collega's samen te werken dus je bent een echte teamplayer;
 • Je beschikt over eigen vervoer om naar Tilburg of Waalwijk te reizen (Auto, motor of scooter)

De organisatie die jou gaat helpen bij het zoeken van de perfecte baan heet ASA, dit zijn wij! Onze vestiging zit gevestigd in het gezellige centrum van Tilburg. Wij van ASA staan altijd klaar, om iedereen die op zoek is naar een baan, te helpen en dit doen we met veel plezier.

Onze klant Ingram Micro heeft meerdere panden in en rondom Tilburg. Er zijn twee locaties in Tilburg en een locatie in Waalwijk waar je het team kan gaan versterken! Het is de bedoeling dat je voor alle locaties beschikbaar bent om te werken om in aanmerking te komen voor een baan als logistiek medewerker. Ingram Micro is een ijzersterke werkgever die altijd klaar staat voor hun werknemers.

Heb je na het lezen van deze vacature positieve zin gekregen om aan het werk te gaan voor Ingram Micro? Dan willen wij graag het volgende aan jou aanbieden:

 • Een baan waar je gegarandeerd het maximaal aantal uren kunt werken (40 urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om over genomen te worden door Ingram Micro;
 • Toekomstige mogelijkheid tot een vast contract;
 • Opbouwen van vakantiegeld (8%) en -uren (10%) en deze laten uitbetalen wanneer jij wilt!
 • Een stabiel salaris van €10.20 per uur;
 • De keuze om wekelijks jouw salaris uit te laten betalen of om de 4 weken;
 • De mogelijkheid om je zelf optimaal te kunnen ontwikkelen!