Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Magazijnmedewerker oproepbasis

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
8
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0029115

Voor een bedrijf in Enschede zoeken wij magazijnmedewerker die op oproepbasis willen werken. Per week wordt de planning gemaakt en kun je zelf aangeven welke dagen je wilt werken. Let op, wij kunnen hierin geen uren garantie geven! Deze functie is voor mensen die parttime in het magazijn willen werken, bijvoorbeeld om wat extra geld naast hun studie te verdienen!

Voor deze functie zoeken wij echte aanpakkers, je ziet het werk liggen, bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en wilt altijd het beste voor de klant. Je bent beschikbaar voor tijdelijk werk en woonachtig in Enschede of omgeving. De werktijden kunnen variëren tussen 08.15 - 17.15 of 16.00 - 22.00 uur. Ervaring in het magazijn is mooi meegenomen, maar geen pré. Daarnaast zal per week een planning worden gemaakt, dus je zal per week kunnen aangeven wanneer je wilt/kan werken.

Het bedrijf is een technische groothandel gevestigd in Enschede. Je kan in het magazijn op verschillende afdelingen worden ingezet. Zo kan dit bijvoorbeeld zijn op de inpak afdeling, hier worden de goederen die online besteld zijn ingepakt of op de kastenbouw afdeling, hier worden kasten gebouwd en leg jij de laatste hand aan. Kortom, heel divers!

  • Een parttime job makkelijk te combineren met eventueel een studie
  • Flexibiliteit om zelf je rooster wekelijks te maken
  • Een salaris van een 40 urige werkweek
  • Een weekje niet beschikbaar? Ook geen probleem!
  • Er zijn per dag meerdere mensen nodig, dus je kan ook met je vrienden/huisgenoten/broers/nichten werken!
  • De mogelijkheid om overdag of in de avond te werken