Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Magazijnmedewerker Retail

ASA Groningen

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0044121

Ben jij het Netflixen zat en wil je graag weer aan de slag? Voor een distributiecentrum in Assen zijn wij op zoek naar medewerkers die niet van stilzitten houden.

Samen met jouw collega’s ga jij er voor zorgen dat alle filialen worden voorzien van de nieuwste collecties. De winter collectie komt terug naar het magazijn en de zomer collectie moet naar de winkels gestuurd worden. Voor elk filiaal een andere levering. Het is belangrijk dat de juiste artikelen bij elkaar op de container komen, klaar voor de levering naar de winkel. Dozen sjouwen, bestellingen klaarmaken, orders checken, het magazijn geordend houden en heel veel stappen zetten door het grote magazijn is voor jou geen probleem. Het houdt je fit!

Wij zoeken nieuwe krachten voor de organisatie, die van maandag tot en met vrijdag van 08:00-17:00 uur kunnen werken. Je dient daarom in ieder geval 5 dagen per week ook inzetbaar te kunnen zijn.

 • Je bent per direct op zoek naar een leuke baan bij een grote landelijke organisatie;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar, van maandag t/m vrijdag. Je werkt van 08:00-17:00 dagelijks;
 • Je houdt van hard werken;
 • Je werkt precies en hebt oog voor detail;

Deze organisatie is gevestigd in Assen en heeft ruim 80 winkels door heel Nederland. Met verschillende merken als Clarks, Vans en Timberland verkopen zij al sinds 1946 schoenen voor het hele gezin.

 • Een fulltime functie in een jong en enthousiaste organisatie;
 • Een gezellig team van collega’s;
 • Wekelijkse uitbetaling van jouw salaris, elke vrijdag uitbetaald!
  Jouw bruto uurloon is als volgt:
  18 jaar: € 5,16
  19 jaar: € 6,19
  20 jaar: € 8,26
  21 jaar en ouder: € 10,32;
 • Wij vergoeden jouw reiskosten. Reis je met het OV, dan krijg je de kosten 100% vergoed. Reis je met eigen vervoer dan ontvang je een maximale vergoeding van €6,58 netto per dag (op basis van woon-werk afstand);
 • De mogelijkheid om jezelf nog verder te ontwikkelen, door middel van e-learnings en online trainingen via GoodHabitz;

Heb jij zin om aan de slag te gaan en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur ons jouw cv op via de “sollicitatie button” hieronder. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met jou op!