Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Management Traineeship Retail

ASA Young Professionals

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
38
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercie
Vacaturenummer
1628000570

Kom je net uit de schoolbanken? Ben je op zoek naar dé startersfunctie met doorgroeimogelijkheden? Heb jij de ondernemerschap en vaardigheden die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Tijdens deze traineeship staan groei en begeleiding centraal. Jij wordt in een half jaar opgeleid om zelfstandig als stationsmanager aan de slag te gaan en om van jouw tankstation een succes te maken. Coaching van de senior stationsmanager en het hoofdkantoor zorgen ervoor dat jij over de benodigde kennis en tools beschikt om dit uitstekend uit te voeren.

Je leert alles ‘on the job’ en hebt als vertegenwoordiger onder andere de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je bent verantwoordelijk voor een schone en veilige werkomgeving;
 • Je zorgt samen met je team dat gestelde doelen worden behaald en begeleidt hen hierin;
 • Je zorgt voor een enthousiast team met een optimale bezetting;
 • Je beheert de geld -en goederenstroom
 • Je denkt mee met het hoofdkantoor over verbeteringen en voert deze door in de praktijk;
 • Je zorgt ervoor dat de acties vanuit het hoofdkantoor goed worden uitgevoerd op de werkvloer.

Daarnaast krijgt je de ruimte om jouw ideeën en kennis over Retail, management en Marketing in de praktijk te brengen. Je krijgt de mogelijkheid om je te oriënteren op jouw mogelijke vervolgstappen. Hierdoor kun jij werkervaring opdoen binnen de door jou gekozen branche en doorgroeien naar een functie die bij jouw ambities past.

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO/WO opleiding in commerciële richting;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Engelse en Nederlandse taal;
 • Je hebt affiniteit met horeca, retail en/of commercie;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
 • Je hebt affiniteit met Windows;
 • Je bent stressbestendig en presteert onder druk.

Internationale handelsorganisatie. De bedrijfscultuur is informeel en er is oog voor de persoon. Het bedrijf is een zeer bekende internationale oliemaatschappij. Goed te bereiken via Den Haag, Rotterdam, Leiden, Zoetermeer en Delft. 

Een uitdagende, fulltime functie voor bepaalde tijd op het snijvlak van klantcontact en commercie. We zijn op zoek naar een ambitieuze Young professional die klaar is voor de eerste stap in een uitdagende carrière met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris o.b.v. 38 uur per week. Heb je interesse/vragen, neem dan gerust contact op via telefoonnummer 088-8379950 of per mailadres recruitment@asatalent.nl