Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Master Scheduler Pharmacie

ASA Professionals Noord

Standplaats
Olst
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0032531

Ben jij vanaf 1 januari beschikbaar voor een nieuwe uitdagende fulltime (senior) plannersfunctie binnen de Supplychain en beschik je over relevante werkervaring? Dan is mogelijk de functie van Master Scheduler bij Abbott Biologicals op locatie in Olst interessant voor jou.

De Master Scheduler is actief op de afdeling Planning en Customer Service (Supply Chain) van de Abbott Locatie in Olst.
Het team bestaat in totaal uit 11 medewerkers, waarvan 4 medewerkers werkzaam zijn op de customer service (orderverwerking, klantcontact), er zijn 5 productieplanners en 2 Master Schedulers. Je rapporteert aan de Manager Planning & Customer Service die ook onderdeel is van het team in Olst.

Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor de gehele planning van de productie tot het moment dat een order moet worden verzonden en het product beschikbaar/vrijgegeven is. Je zorgt ervoor dat je planning voldoet aan de belangrijkste KPI's (voorraad, customer service, bedrijfskosten). Op weekbasis ben je verantwoordelijk voor ongeveer 20 productieorders.

Je werkt als Master Scheduler o.a. veel samen met de productieafdeling, de afdeling inkoop en het logistieke team binnen Abbott.
Als Master Schedular overzie je het gehele planningsproces en verzorg je de planning van diverse farmaceutische producten/recepten voor aantal vaste (relatief grote) klanten van Abbott. Je hebt geregeld contact met de afdeling Logistics (transport) voor het gereedmelden van het product op de productielocatie.
Daarnaast heb je dagelijks overleg met jouw eigen team, de productieafdeling en de inkoopafdeling voor de juiste afstemming.
De complexiteit van deze functie zit met name in de hoeveel van verschillende producten welke geproduceerd wordt en tevens het aantal wijzigingen/ aanpassingen op bestaande producten in het bestel- en productieproces.

Jouw primaire verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het plannen van productieorders te plannen, afgestemd op de afgesproken hoeveelheid en tijd (dit conform de wereldwijde normen of overeenkomsten met externe klanten).
 • Op lokaal niveau de benodigde capaciteit (MPS) te berekenen / bewaken. Dit om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit de Global Supply Chain organisatie van Abbott of externe klanten;
 • Je onderhoudt contact met de Global Supply Chain organisatie Abbott over prioriteiten en wijzigingen in het afgesproken planningschema;
 • Je houdt een goed overzicht in de verschillende productieorders, om te zorgen voor tijdige vrijgave en te kunnen voldoen aan afgesproken deadlines en doelstellingen;
 • Je onderzoekt mogelijkheden om de huidige prestaties te verbeteren binnen het planningsproces en zorgt ervoor dat deze geimplementeerd worden;
 • Je biedt ondersteuning binnen de supply chain organisatie voor de introductie van nieuwe producten;

De locatie van Abbott in Olst is goed bereikbaar vanuit de plaatsen; Zwolle, Harderwijk, Deventer, Apeldoorn of Zutphen.

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer informatie willen ontvangen, dan kun je contact opnemen met:
Gido ter Horst
Recruitment Consultant
ASA Professionals
Bereikbaar op: 06-18201785
Email: gterhorst@asatalent.nl

Om succesvol te zijn in deze functie heb je de beschikking over:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Supplychain, Planning of Logistiek;
 • Je beschikt al over relevantie werkervaring als planner en bij voorkeur in de Pharmacie of voedingsmiddelen industrie;
 • Je bent analytisch sterk en je hebt bij voorkeur ervaring in complexe planningsprocessen in een productieomgeving;
 • je woont bij vookeur in de Regio van Zwolle, Deventer of Apeldoorn;
 • Je hebt kennis van ERP/ SAP;
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 94.000 medewerkers in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van diagnostiek, medische hulpmiddelen, voeding en medicijnen. Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te realiseren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde.

Abbott Nederland is een van de Top Employers van Nederland.

In deze functie bieden wij jou het volgende:

 • In eerste instantie een jaarcontract vanuit ASA Professionals;
 • Uitzicht op een langer dienstverband en mogelijk vast dienstverband bij Abbott;
 • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week;
 • De mogelijkheid om thuis te kunnen werken;
 • Salaris is bespreekbaar en op basis van jouw ervaring/competenties;
 • Je gaat onderdeel uitmaken van een informeel maar professioneel team;