Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker autowasstraat

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0056800

Werk jij graag in de buitenlucht? Ben je het liefst lekker actief bezig op je werk? Is een gezellig team en een goede sfeer op de werkvloer belangrijk voor jou? Dan is deze vacature vast interessant voor jou!

Voor de leukste carwash en tankstation van Tilburg zijn wij op zoek naar autowasstraat medewerkers die het team per direct kunnen komen versterken. De carwash is 7 dagen per week geopend tussen 08:00 en 22:00. Je kunt zowel parttime als fulltime aan de slag en met de brede openingstijden heb je dus veel vrijheid voor de invulling van jouw rooster!

Je kan hier meteen op zowel parttime als fulltime basis van start gaan als wasstraatmedewerker. De carwash is 7 dagen per week geopend van tussen 08:00 ’s ochtends en 20:00 in de avond. Je hebt dus veel vrijheid voor de invulling van jouw rooster!

Jij weet van aanpakken, dat is een zekerheid! Verder:

  • Je bent beschikbaar om vrijwel per direct aan de slag te gaan;
  • Je kunt zelfstandig naar de carwash komen. Ze zijn namelijk gevestigd op het industrieterrein de Kraaiven in Tilburg;
  • Je ziet werkzaamheden en neemt initiatief;
  • Je beheerst bij voorkeur de Nederlandse taal voldoende tot goed;
  • Je bent flexibel.

De opdrachtgever is een carwashbedrijf dat op verschillende plekken in Nederland is Gevestigd. Het motto van de organisatie is “A great place to shine” en daar zetten de medewerkers van de organisatie zich dagelijks voor in. De klant staat centraal met het doel om van ieder bezoek een prettige ervaring te maken. Maar niet alleen de klant is belangrijk volgens de organisatie, ook de medewerker worden écht gezien. Zo vinden ze het ontzettend belangrijk dat je het naar je zin hebt op je werk. Naast werkplezier wordt er waarde gehecht aan ontwikkeling én wordt er gehoor gegeven aan ideeën van medewerkers.

Wanneer je aan de slag gaat als carwash medewerker doe je dit via ASA Talent Tilburg, het tofste uitzendbureau van Tilburg! Met onze specialisatie in studentenjobs en banen voor young professionals weten wij jou het best te helpen aan een passende (bij)baan. We leren je graag persoonlijk kennen zodat we écht weten waar je naar op zoek bent en wat er bij jou past. Daarnaast begrijpen wij natuurlijk ook dat je naast je werk nog meer bezigheden hebt, zoals bijvoorbeeld een studie. Daarom kijken we graag samen met jou hoe je alles op een prettige manier kunt combineren zodat jij gewoon lekker kan doen wat voor jou werkt!

De mogelijkheid om iedere dag met veel plezier en enthousiasme naar je werk te gaan! Maar daar blijft het niet bij, verder bieden wij jou:

  • Een goed salaris op basis van leeftijd en eventuele ervaring;
  • Het opbouwen van vakantiegeld en -uren bovenop je salaris;
  • Een contract voor bepaalde tijd welke bij wederzijdse tevredenheid omgezet kan worden naar contract voor onbepaalde tijd;
  • De keuze om wekelijks of eens in de vier weken uitbetaald te worden;
  • Werken met leuke collega’s in een klein en gezellig team.