Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Bediening parttime

ASA Eindhoven

Standplaats
Geldrop
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0008065

Voor speciale feesten bij het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop zoeken wij horeca medewerkers die net dat beetje extra geven. Denk aan een verjaardagsfeest van een cliënt die te ziek is om de verjaardag thuis te vieren. Een arts die 10 jaar in dienst is die een jubileum viert. Ja zelfs bruiloften worden hier in het ziekenhuis gevierd! Je snapt dat deze momenten belangrijk zijn voor mensen en dat er herinneringen worden gemaakt. Hoe fijn is het dat jij met jouw horeca-ervaring een bijdrage levert aan dit geluksmoment!

Voor het St. Anna Ziekenhuis kun je op oproepbasis ingezet worden. De werkzaamheden zijn voornamelijk doordeweeks in de avonden. Op basis van jouw beschikbaarheid plannen we jou in. Ben je een keertje 1 avond per week beschikbaar vanwege tentamens of andere verplichtingen? Geen probleem, die flexibiliteit is er. Belangrijk is wel dat je gemiddeld 16 uur per week inzetbaar bent.

Even concreet, dit ga je doen:

  • Met een dienblad hapjes en drankjes uitserveren
  • Achter de bar helpen
  • Borden en glazen ophalen voor de afwas

  • Je hebt ervaring in de horeca
  • Je houdt je dienblad op 1 hand (daar draai jij je hand niet voor om!)
  • Je bent parttime beschikbaar voor langere periode
  • Je bent woonachtig in Geldrop, Eindhoven of omgeving

Het St. Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt hoogwaardige zorg, dichtbij en in een omgeving die een gevoel van ‘thuis’ oproept. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Je salaris:
Ben je 21 jaar en ouder, dan verdien je €10,49 bruto per uur
Ben je 20 jaar, dan verdien je €9,00 bruto per uur
Ben je tussen de 16 en 19 jaar, dan verdien je €8,00 bruto per uur

Bovenop je salaris ontvang je 8% vakantietoeslag en bouw je 25 vakantiedagen op.
Je salaris ontvang je iedere week op je rekening.
Dus waar wacht je nog op, klik hieronder op de button ‘solliciteer direct’!