Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Carwash Nijmegen | Zondag

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
20
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1609001296

Ben jij vriendelijk en ga je voor het beste resultaat, ook als het even tegen zit? Dan zoeken we jou!

Waar ben je verantwoordelijk voor?

  • Was, poets en bedieningswerkzaamheden;
  • Klantbegeleiding voor, tijdens en ná het wasproces;
  • Verkoop van wasprogramma's en (auto-gerelateerde) verzorgende producten;
  • Schoonmaakwerkzaamheden in en rondom het bedrijfspand;
  • Signaleren van problemen aan en op de wasstraat;

De openingstijden van de carwash zijn 08:00-18:00.

Voor een autowasstraat in Nijmegen zijn we per direct op zoek naar een nieuwe weekendkracht. Heb jij een hands-on mentaliteit, ben je een doorpakker en minimaal 8 uur per weekend beschikbaar? Dan is dit de ideale bijbaan voor naast je studie of ander werk!

Het is belangrijk dat je een echte doorpakker bent en goed met tijdsdruk kunt omgaan. Je zorgt er elke dienst voor dat je alert bent om eventuele problemen op de wasstraat te signaleren. Daarnaast ben je gastvrij en klantvriendelijk en heb je cijfermatig inzicht. Je kan tot slot ten minste één van de twee weekenddagen 8 uur maken, maar bij voorkeur beide dagen.

Herken jij jezelf daarnaast in de volgende woorden?

  • Zelfstandig, maar ook teamplayer;
  • Representatief;
  • Betrouwbaar;
  • Stressbestendig;
  • Affiniteit met auto’s en/of techniek.

Dan is deze baan op jouw lijf geschreven.

ANAC Carwash is een keten van kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in België en Nederland. Bij ANAC kunnen automobilisten elke dag terecht, van maandag t/m zondag!

Deze carwash biedt iedereen de kans om te groeien. Je begint als junior medewerker en kunt doorgroeien naar hogere functies zoals: medewerker - senior medewerker - assistent teamleider etc. Bij deze hogere functies hoort natuurlijk ook een hoger salaris. In je rol als junior medewerker kun je binnen 2 weken al doorgroeien naar "medewerker", en dus binnen korte tijd al een hoger uurloon verdienen!