Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker E-commerce Utrecht

ASA Nijmegen

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1609001311

Jij gaat aan de slag als Medewerker E-commerce bij een jonge en authentieke organisatie. Een werkomgeving waar jouw kennis én jouw zelfstandige werkinstelling volledig tot hun recht komen. Jij bent in staat om verkopers foutloos te ondersteunen. Jouw functie gaat verder waar een reguliere klantenservice stopt.

Jij levelt met iedereen en bent de link tussen verkopers en de organisatie. Dus echt business to business. Je moet snel kunnen schakelen om advies uit te brengen via telefoon, e-mail en de online chat. Service en snelheidstaan hoog in het vaandel, waardoor jij en jouw team, iedere verkoper snel en zorgvuldig voorzien van het juiste advies.

Een dag als Medewerker E-commerce:

Je dag begin bij binnenkomst in de centrale hal waar je je eerste collega's treft in de Albert Heijn to Go voor een ontbijtje. Je loopt naar je toren terwijl je collega kiest om nog even te gaan fitnessen voor de werkdag. Je denkt er over na om in depauze 15 minuten gebruik te maken van de massage en na je werkdag drink jij nog een gezellige borrel in de bar.

Na de dag-start met een vers kopje koffie, ga je aan de slag met de doelen die zijn gesteld voor vandaag. Het eerste telefoontje komt binnen. Een verkoper heeft problemen met het uploaden van zijn producten. En jij weet precies hoe je hem moet helpen! Vriendelijk sta je hem te woord en begeleid je hem in het hele proces. Na een soepel gesprek kun je ophangen met tevreden gevoel. Je gaat kijken wat je vandaag weer kan doen om jezelf te ontwikkelen. Misschien wil je, je verdiepen in het leggen vannieuwe contacten, of het uitbreiden en doorgeven van je kennis? Alles is mogelijk!

Jij bent een enthousiast, servicegericht en open persoon die;

 • In het bezit is van HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal één jaar werkervaring heeft in klantenservice/customer service/callcenter e.d.;
 • Ondernemend is en bereid is om net dat stapje verder te gaan om vraagstukken op te lossen
 • Communicatief sterk is, om op ieder niveau te kunnen adviseren
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Mocht je niet helemaal aansluiten bij dit profiel, maar denk je toch dat dit de baan voor jou is? Solliciteer en licht toe bij de motivatie!

Deze toffe opdrachtgever en werkplek zijn gevestigd in Utrecht. De organisatie is een van de grootste online platforms voor het aankopen van producten en is een echt Nederlands begrip. Naast een bedrijfspand met fitness, gameroom, inhouse supermarkt en sportveld. Kom je in een informeel team te werken met allemaal unieke gezellige ambitieuze collega’s. Door deze uitdagende leerfunctie slaan veel van jouw collega’s hun vleugels in de organisatie uit, om zich door de gehele organisatie te verspreiden en zich te nestelen. Hierdoor krijg jij een groot netwerk door de gehele organisatie.

 • Een fulltime functie binnen een uitdagende e-commerce organisatie, een unieke werkplek!
 • Een tijdelijk contract voor bepaalde tijd met kans op overname
 • Volop teambuilding door: bootcamps, borrels én legendarische feesten!
 • Een werkplek binnen een essentieel deel van een gezellig team dat weet wat hard werken is
 • Je werkt voor één van de tofste werkgevers van Nederland!
 • Een salaris van €2000,- bruto per maand met, al na drie maanden, de mogelijkheid tot groei in salaris bij goed functioneren!
 • Startdatum z.s.m!