Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Fietsstad Enschede 2020

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
6
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Marketing
Vacaturenummer
1616000878

Fietsstad Enschede 2020: waarschijnlijk heb je hier al iets over meegekregen. Zo nee, dan is dit jouw eerste kennismaking met hét plan om Enschede de fietsstad van 2020 te maken.
Als medewerker voor dit gave project ga jij ervoor zorgen dat fietsers op het treinstation plein de fiets op de juiste locatie parkeren. Er zijn nieuwe fietsenstallingen aanwezig en deze kunnen natuurlijk gebruikt worden. Jij gaat dus de fietser hierop attenderen zodat de fiets veilig geparkeerd kan staan. Je bent geen politie agend of een toezichthouder! Het blijft laagdrempelig voor de jou en de fietser.

De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag.
De ochtend dienst is van 07:00-10:00 uur en daar zoeken we 3 personen
De middag dienst is van 15:30-18:30 uur en daar zoeken we 3 personen

Voor deze functie krijg je instructies van de leamleider zodat je daarna zelfstandig kan werken.
De eerste dienst zal starten op maandag 26 augustus a.s. en de laatste dienst zal zijn op 4 oktober a.s. Het gaat om tijdelijk werk om ervoor te zorgen dat Enschede DE fietsstand van 2020 wordt!

Jij moet minimaal 5 weken lang 2 dagdelen per week beschikbaar zijn.

Fietsstad Enschede!

Een bruto uurloon € 10,- ongeacht leeftijd of achtergrond.