Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Medewerker Klantenservice parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Arnhem
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Callcenter
Vacaturenummer
1AV0045394

Ben jij net klaar met studeren en wil jij graag werken bij een mooi bedrijf vol met ontwikkelmogelijkheden en leuke kansen? Lees dan snel verder!

Als klantenservice medewerker bij Liander in Arnhem is geen dag zoals de ander. Deze baan brengt jou op veel manieren met verschillende, uiteenlopende mensen in contact. Dit contact zou in het begin vooral telefonisch zijn om ervaring op te doen. Wanneer je deze werkzaamheden onder de knie hebt , zal de web-care als verantwoordelijkheid bij jouw takenpakket behoren. De web-care houdt in dat je bezig gaat met het beantwoorden van vragen via de mail of social media. Gedurende de eerste periode van werken is er dus genoeg afwisseling in klantcontact en werkzaamheden, binnen dezelfde afdeling.

Welke vragen je kunt verwachten? Hierbij een link met veel gestelde vragen: https://www.liander.nl/veelgestelde-vragen-overzichtspagina

Als eerste aanspreekpunt voor klanten, ben jij hét visitekaartje van Liander. Aan jou de taak om klanten zo goed mogelijk te helpen. In het begin zal je hierbij natuurlijk goed worden begeleid, maar naarmate van tijd zal jij zelf met jouw inschattingsvermogen, kennis en ervaring de klant in 1 gesprek volledig kunnen helpen.

Gedurende deze periode leer je zowel de klanten en de vragen die ze hebben, áls het bedrijf Liander kennen. Hier hoeft het namelijk niet te stoppen. Liander is een bedrijf die in haar medewerkers investeert en biedt dan ook een scala aan e-learnings en eventueel ook doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Kortom, je komt nooit met lege handen te staan want Liander biedt jou een complete baan om jezelf te blijven ontwikkelen.

Veranderingen zijn voor jou geen probleem. Je kunt snel schakelen en multitasken is een term wat bij jou past. Daarnaast zijn openheid, betrokkenheid, respect en het nakomen van de gemaakte afspraken voor jou belangrijke waarden. Je kan goed zelfstandig werken, bent klantgericht, communicatief sterk en bent enthousiast. Je staat niet stil en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Overige eisen:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau of een MBO-4 opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring in klantcontact/klantenservice;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als schrift;
 • Je kunt goed met computers overweg en je maakt nieuwe systemen snel eigen;
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Liander is een groot en professioneel bedrijf die veel aandacht heeft voor haar medewerkers. Door middel van opleidingstrajecten op maat, het aanbieden van e-learnings via GoodHabitz & certificaten én het bieden van doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf, laat Liander zien dat het investeert in haar krachten!

Je komt te werken bij Liander (dit is een onderdeel van Alliander). Liander is een netbeheerder en is verantwoordelijk voor het energienetwerk in jouw regio. Op dit energienetwerk is niet alleen jouw eigen meterkast aangesloten, maar ook nog die van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Het is dus niet een energieleverancier, maar maakt het voor hen mogelijk om energie te kunnen leveren. Om een beeld te geven hoe groot Liander is: Elk jaar komen ongeveer 400.000 vragen binnen van consumenten en kleine ondernemers. Deze vragen worden door ongeveer 90 medewerkers beantwoord, verdeeld over vier teams.

 • Een opleidingstraject op maat! Met veel opleidingen en trainingen, e-learnings vanuit GoodHabitz en evaluatiegesprekken, óók na je inwerkperiode, werk je samen met Liander aan je eigen ontwikkeling.
 • Een team met hele leuke collega’s! Al is het helaas vanwege Corona op dit moment elkaar soms lastig te bereiken, proberen we zeker elkaar ‘online’ op te zoeken!
 • Een baan die zowel parttime als fulltime mogelijk is: 24 tot 32 uur per week. De werktijden van 08:00 – 18:15 uur;
 • Een mooi startsalaris van €13,00 bruto per uur. Waarbij je elk jaar in aanmerking komt voor een salarisverhoging. Dit is op basis van je prestaties;
 • Een functie voor langere tijd, in de toekomst kans op een vaste baan;
 • Een moderne en mooie werklocatie in Arnhem, die goed gelegen is (helaas pas wanneer de Corona crisis het toe laat)

De sollicitatie procedure is als volgt:
1. Je solliciteert online. Binnen 48 uur nemen wij contact met je op, d.m.v. een telefonische intake.
2. Vervolgens zal er een 2-tal handelingen gevraagd worden: e-mailtest & motivatiebrief.
3. Met behulp van deze documenten & het voorstelprofiel, zal je voorgesteld worden bij de klant en eventueel uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.
4. Bij wederzijdse tevredenheid zal er een startdatum afgesproken worden! Dit zal zijn vanaf begin juni!