Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker ploegendienst VDL

ASA Enschede

Standplaats
Almelo
Opleidingsniveau
Universiteit
Uren per week
16
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1616000017

Bij het toonaangevende bedrijf VDL-ETG in Almelo zet ASA kandidaten in die ploegendiensten draaien. De gehele afdeling focust zich op één machine. Het is dan ook de bedoeling dat deze machine in de gaten wordt gehouden en dat je kan ingrijpen bij storingen. Aangezien je verantwoordelijkheid draagt over het product en de machine, worden er altijd minimaal twee personen per dienst ingezet.

Voor de meest voorkomende storingen is er een instructie waarin staat wat je moet doen. Dit zijn handelingen met de computer. Daar is niet echt specifieke kennis voor vereist, wel handigheid in het omgaan met computers. Voor alle overige storingen moet er gebeld worden naar de verantwoordelijke engineer.
Tijdens de dienst kun je ook worden ingezet om magneten te wassen zodat deze klaar is voor de volgende stap in het proces. Mocht er geen werk om handen meer zijn, mag je de tijd zelf besteden aan iets anders; zolang je maar aanwezig bent in geval van een storing.

De voorkeur gaat uit naar (technische) kandidaten die het leuk vinden om bij een high tech omgeving te werken. Zolang je maar een affiniteit hebt met techniek!
Ben je flexibel beschikbaar (minimaal twee diensten per week, ook in de weekenden)?
Ben je bereid in ploegen te werken (dus ook 's nachts en in het weekend)?
Op avond-, nacht en weekenddiensten geldt een ploegentoeslag van 25% en 50%. Reken dus maar uit hoeveel je gaat verdienen.

Meld je dan snel aan!

VDL-ETG in Almelo realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van productiemechanisatie. Als systeemleverancier houden ze zich bezig met het ontwerpen, produceren, montage en kwaliteitscontrole. Dit bedrijf was voorheen onderdeel van Philips.

Een flexibele, leerzame en goedbetaalde (bij)baan. Bij 22 jaar en ouder verdien je € 10,78. Wanneer je de avond-, nacht-, of weekenddienst werkt, komt hier nog een toeslag van 25 of 50% bij op. Minimaal twee diensten per week is gewenst, maar hoe meer, hoe beter! Inpassen naar je eigen agenda.
Omdat je vaak alleen de machine in de gaten hoeft te houden, kun je zelfs je studieboeken meenemen om tegelijkertijd te studeren!