Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Medewerker Teststraat XL Parttime

ASA Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
24
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0033946

Wil jij naast - bijvoorbeeld - jouw drukke studie of hobby iets bijdragen aan de strijd tegen Corona? Dan hebben wij een mooie bijbaan beschikbaar.

Voor de Testraat XL zijn wij op zoek naar runners.
Als runner ben je de belangrijke logistieke spil tussen teststraat en het lab. Je ondersteunt de bemonsteraars en zorgt er voor dat het afgenomen materiaal zo snel mogelijk in het lab terecht komt.
Niet alleen een baan met betekenis maar ook nog eens met veel verantwoordelijkheid!

Je kunt werken vanaf 24 uur per week. Eventueel ook in de avonden en weekenden. Perfect voor als je nog studeert of druk bent met hobby's of andere dingen.

Je bent stressbestendig en in staat het hoofd koel te houden gedurende piekmomenten
Je kunt netjes en betrouwbaar werken onder het geldende kwaliteitssysteem
Je bent beschikbaar voor het werken in shifts, minimaal 3 dagen in de week.
HBO / WO denk/werkniveau

Je gaat parttime aan de slag in de nieuwe XL teststraat. Centraal gelegen in Zuid-Limburg, Maastricht. Goed te bereiken met het openbaar vervoer.
Als je meer wilt werken dan 24 uur dan is dit zeker mogelijk. Je werkt in een fijn team met vriendelijke en professionele collega's.

Een tijdelijk dienstverband voor minimaal 3 maanden.
Een marktconform salaris.
Reiskostenvergoeding.
8% vakantiegeld en vakantieuren.
Interne opleidingen.