Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Visual Merchandiser Opbouwer parttime

ASA Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0047786

Vind jij het leuk om letterlijk de handen uit de mouwen te steken? Vind jij het heerlijk om rond te rijden in een auto van locatie naar locatie? Of ben je wellicht al een ervaren merchandiser en ben je op zoek naar een parttime functie? Lees dan nu verder!

Als parttime merchandiser werk je in je eigen regio (Eindhoven, Helmond, Tilburg, Den Bosch).
Wanneer jouw werkdag begint, start je bij een depot bij jou in de buurt. Je vult je auto met het benodigde promotiemateriaal en begint met je route. Bij aankomst van je eerste supermarkt meld je je netjes bij een van de medewerkers. Vervolgens begin je met de opbouw. Hierbij moet je denken aan; het ombouwen van de schappen, het plaatsen van displays, het plakken van grondstickers of het ophangen van ander promotiemateriaal. Wanneer je hiermee klaar bent maak je een foto en vul je een korte vragenlijst in, in de app. Je laat de locatie netjes achter en vervolgd je route.

Uiteraard gebeurt dit volgens de richtlijnen van het RIVM en na het succesvol afsluiten van de training.

Je bent iemand die van aanpakken weet en (pro)actief meedenkt met de opdrachtgever en de klant. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent in staat om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast ga je secuur te werk en streef je naar een perfecte uitvoering.

Om als merchandiser aan de slag te gaan:

 • Ben je fysiek in goede conditie om dingen te tillen en te verplaatsen;
 • Ben je in principe minimaal 2 dagen per week beschikbaar;
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs;
 • Heb je een mobiele telefoon met internetverbinding;
 • Mocht je bij dit alles ook nog tot een eigen auto beschikken, dan is het helemaal super!

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van field marketing & sales. Een professioneel bedrijf waar mensen centraal staan. Dat vormt de basis voor waar ze al meer dan 30 jaar iedere dag mee bezig zijn: menselijke connecties bouwen voor A-merken en retailers. Ze verzorgen field promoties, sampling, instore demonstraties, hospitality én sales & merchandising voor toonaangevende merken zoals Coca-Cola, Nestlé, Procter&Gamble, Jumbo en vele anderen.

Deze organisatie geloofd in de kracht van de menselijke connectie. Hun kapitaal? Dat ben jij! Ze bieden je veel vrije tijd tijdens deze enorm leuke, afwisselende job. Want als jij je goed voelt, ben je de beste ambassadeur voor de merken waarvoor zij werken.
Wat je verder van hun mag verwachten? Flexibiliteit in hoeveel en wanneer je wilt werken. Zelfstandig op pad zijn met veel vrijheid.

Deze organisatie is ontzettend blij met jou als nieuwe collega. Daarom bieden ze jou uiteraard goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris, hier vertellen wij graag in een persoonlijk gesprek meer over.

Daarnaast een kleine opsomming van wat je in ieder geval kunt verwachten:

 • Een leuke baan met veel flexibiliteit;
 • Een goed salaris van €12,00 per uur ongeacht leeftijd;
 • Een tijdelijk contract met mogelijkheid om door te groeien;

Is deze baan jou op je lijf geschreven én ben jij de komende tijd lekker veel beschikbaar? Meld je dan direct aan!

Wanneer je online solliciteert bij ASA Eindhoven kun je het volgende van ons verwachten:

 • Binnen 48 uur reactie. Aan de hand van dit eerste gesprek plannen we een telefonische intake in.
 • Beide partijen nog steeds enthousiast? Dan kun je meteen aan de slag!
 • Daarbij krijg je toegang tot 100+ online e-learnings via GoodHabitz. Een cursus timemanagement of toch een cursus Spaans volgen? Het kan allemaal!