Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Office Functionaris

ASA Utrecht

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1604001172

Voor onze gepassioneerde zorg klant zoeken wij een kandidaat net zo gepassioneerd is voor zorg van mensen. Ben jij begaan met de gezondheid van mensen en wil jij door jou office skills hieraan bijdragen? Je gaat je bezig houden met: het beheren van medische dossiers, het opvragen van medische informatie, het beheren van de werkstroom van adviseurs en rappellenbeheer. Dit doe jij vanuit het perspectief een kwetsbare zorg afhankelijke groep te ondersteunen.

Omdat de klant op nummer 1 staat is klantviendelijkheid een must! Om de functie tot een succes te brengen, bezit jij secretariele skills zoals: telefoonvaardigheden, uitstekend Nederlands, planmattig te werk gaan en ben je administratief onderbouwd.

Je bent de ogen en orgen van de organisatie waardoor jij je op de meest uitdagende plek bevindt. Je wordt uitgedaagd om de werkdruk te managen en mee te denken in de commerciele uitdagingen om de organisatie te laten groeien.

De harde eisen zijn:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Medische ervaring is een pré.
  • Bekend met Office: Word, Excel, Outlook.
  • Woonend in de omgeving van Utrecht.

Je komt te werken voor een organisatie in Utrecht die gespecialiseerd is in letselschade. Zij vinden het belangrijk dat alle betrokkenen aan het einde van het traject het gevoel hebben dat ze zijn gehoord en dat hun input van belang is geweest om tot de beste afwikkeling te komen.

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamische, groeiende en solide organisatie

  • €2.150,- obv 40u per week.
  • Fulltime functie.
  • Uitzicht op een vast dienstverband.