Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Orderpicker Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
15
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0028945

Ben jij altijd bezig en hou jij niet van stilzitten? Heb jij behoefte aan een part-time baan in de middag die perfect te combineren is met bijvoorbeeld huishouden, sporten, studie of andere bezigheden. Bekijk deze vacature voor orderpicker in de middaguren.

Als orderpicker/ itempicker bij Briggs & Stratton werk je erg secuur. Je moet goed kunnen tellen en fysiek in goede conditie zijn. Je zult namelijk 5 uur veel meters maken, sporten in de avond hoeft dus niet meer!

"Als moeder van twee kinderen, had ik moeite met part time werk zoeken. Als magazijnmedewerker bij Brigss & Stratton kan ik maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aan de slag om 15:15 en ik ben klaar om 19:15. Op vrijdag is de dienst altijd van 14:00 tot 18:00. Ik geef per week mijn beschikbaarheid door, ik wil zelf 2 dagen per week werken maar méér werken mag altijd. Het werk is leuk om te doen! Ik werk in een leuk team, de sfeer is goed en als ik thuis ben kan ik me weer helemaal focussen op mijn gezin." - Marian logistiek medewerker bij Briggs & Stratton

Jij bent enthousiast, betrouwbaar en werkt secuur. Je houdt ervan om actief bezig te zijn, je kunt daarom ook niet wachten om veel meters te maken binnen dit modern distributiecentrum! Verder ben je:

  • Minimaal 3 middagen per week beschikbaar;
  • Beschikbaar voor minimaal één jaar;
  • Een harde werker;
  • Woonachtig in omgeving Nijmegen, Wijchen of Beuningen.

Briggs & Stratton is 's werelds grootste producent van luchtgekoelde benzinemotoren voor elektrische buitenapparatuur. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Milwaukee, VS, ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt deze producten voor fabrikanten over de hele wereld. Al 100 jaar bouwen we de motoren die de apparatuur aandrijven die mensen gebruiken om de klus te klaren. Daarom zoeken consumenten naar het merk Briggs & Stratton wanneer ze elektrische apparatuur kopen. Het distributiecentrum in Wijchen, in de buurt van Nijmegen levert met name aan Europa, Azië en Noord-Afrika.

Als je aan de slag gaat voor ASA Nijmegen dan krijg je toegang tot 100+ online e-learnings via GoodHabitz. Een cursus timemanagement of toch een cursus Spaans volgen? Het kan allemaal! Ons team bestaat uit 12 medewerkers, Aschwin, Bart, Dagmara, Erik, Gijs, Jochem, Celine, Judith, Karin, Robin, Sammie en jouw vaste contactpersoon Ybe!

  • Een leuke flexibele deeltijd baan in een modern distributiecentrum in Nijmegen;
  • Middag-en avondwerk;
  • Vast werk bij een stabiele- en betrouwbare werkgever;
  • Een vast contactpersoon bij ASA Nijmegen;
  • Toegang tot 100+ online e-learnings;
  • Marktconform startsalaris dat meegroeit naar mate je langer werkzaam bent. Kijk hieronder voor een overzicht.

Junior (start) - Junior Plus (400 uur) – Orderpicker (800 uur) - (salaris is exclusief vakantiegeld (8,33%) en vakantie uren (10%)
18 jaar € 5,00 - € 5,75 - € 6,50
19 jaar € 6,00 - € 6,75 - € 7,50
20 jaar € 8,00 - € 8,75 - € 9,50
21+ € 10,00 - € 10,75 - € 11,54

Sollicitatieprocedure:

(Online) Sollicitatie bij ASA Nijmegen;
Binnen 48 uur reactie & Telefonische Intake, is dit van beide kanten positief?;
Dan volgt een kennismakingsgesprek bij de opdrachtgever;
Als de opdrachtgever ook positief is, hoor je van ons of je bent aangenomen en wanneer je aan de slag kunt.