Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime Afwasser Vapiano (Horeca)

ASA Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
38
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1610000879

Als parttime afwas spoelkeuken medewerker bij het Italiaanse Restaurant Vapiano in Eindhoven ben je verantwoordelijk voor de afwas die gedaan moet worden. Je zorgt er voor dat alle borden, bestek, wokpannen, etc. zo snel mogelijk afgewassen worden. Gedurende de drukke tijd haal jij ook de vuile afwas op bij verschillende stations.

Voor het Italiaanse Restaurant Vapiano in Eindhoven zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers met een hospitality mindset voor in de spoelkeuken. Ervaring is niet belangrijk, een leergierige instelling wel.
Verder:
Heb jij een pro actieve werkhouding. Je kijkt om je heen en ziet wat er gedaan moet worden;
Houd jij van hard werken;
Ben jij circa uur per week flexibel beschikbaar;
Je staat op voor eventuele trainingsmogelijkheden;
Nogmaals je hoeft geen specifieke ervaring te hebben, Vapiano kan je alles leren! Dit is dus een unieke kans op kennis te maken met de horeca wereld.
De diensten zijn zowel doordeweeks als in het weekend. De werktijden zijn van 13.00-22.00 uur of 16.00-01.00/02.00 uur.

Je komt te werken op de locatie van Vapiano in Eindhoven. Chi va piano, va sano e va lontano is een mooi Italiaans spreekwoord. Het betekend: Wie rustig en ontspannen leeft, leeft langer en in goede gezondheid. En precies die levenshouding tekent de sfeer in de Vapiano-restaurants, dankzij onze gasten en natuurlijk de werknemers, de Vapianisti.

Een team met gezellige en gemotiveerde collega’s;
Trainingsmogelijkheden;
Parttime baan of indien wenselijk full time baan.
Vast werk voor minimaal 16 uur per week;
Salaris 21 jaar en ouder: €9,84 ;
Wekelijkse uitbetaling, Dus je hoeft nooit lang te wachten op je loon.