Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Parttime allround medewerkers

ASA Apenheul

Standplaats
Apeldoorn
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0013050

We want you! We weten allemaal hoe de situatie ervoor staat; we leven in een bizarre tijd. Bij de ene branche zoals de horeca is er helemaal geen werk meer, terwijl ze in de zorg een drastisch tekort hebben. Wij zijn dus op zoek naar jou! Zit jij vanwege corona thuis, omdat je tijdelijk geen werk hebt? Maar wil je wel lekker verdienen? Reageer dan snel!

We zijn op zoek naar medewerkers die tijdelijk willen werken in bijv. de zorg, de logistiek of supermarkten (en vele andere branches). Als je solliciteert, nemen we contact met je op. We bespreken dan welke tijdelijke functies we momenteel hebben en voegen je toe aan onze flexpool. Je kan in sommige gevallen dezelfde dag nog aan het werk. Kortom, wil jij op verschillende plekken ervaring opdoen en ook nog eens lekker verdienen? Geef je dan meteen op! Zowel parttime als fulltime mogelijkheden

  • flexibel inzetbaar
  • Je weet van aanpakken;
  • Je kan per direct of snel aan de slag, zowel parttime als fulltime!
  • Je woont in de omgeving van Apeldoorn/Arnhem/Zwolle/Deventer. Zolang je in Gelderland woont is het eigenlijk prima ;-)

Je komt bij ASA Talent in dienst. We voegen je toe aan onze flexpool' en nemen contact met je op om te bespreken welke leuke, tijdelijke functies we voor je hebben.

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. We investeren in de relatie met onze flexkrachten. We leren onze kandidaten écht kennen en weten hierdoor wat hen drijft en motiveert. Lukt de invulling van een vacature niet op de normale manier? We vinden altijd een andere passende/creatieve oplossing! Daarnaast investeert ASA in digitalisering en innovatie. De wereld verandert en zo ook de wereld van Recruitment! ASA gaat daar in mee. Er wordt geïnvesteerd in online recruiters en er worden Growth Hackers opgeleid, om buiten de reguliere paden te kunnen recruiten.

  • Uurloon is verschillend per werkgever. Maar er zijn bij veel werkgevers mooie doorgroeimogelijkheden en toeslagen! We bespreken dit zodra je solliciteert;
  • Wekelijks uitbetaald. Tijdelijk zonder werk? Mooie kans om via deze flexpool snel wat extra geld te verdienen;
  • Je bouwt veel nieuwe ervaringen op bij verschillende werkgevers. Mooi voor op je CV;
  • Mooie mogelijkheid om je steentje bij te dragen in deze onroerige tijden!
  • Tijdelijk werk wat mooi te combineren is met studie of andere verplichtingen.

Genoeg gelezen, tijd om je aan te melden!