Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime BSO medewerker Maarssen

ASA Onderwijs

Standplaats
Maarssen
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
14
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0011844

Voor langere tijd een gave postitie binnen een sportieve en duurzame BSO.
We zoeken een medewerker voor een BSO in Maarssen op maandag middag, dinsdag middag en donderdag middag. We zoeken iemand voor deze parttime functie (minimaal 16 uur per week) die affiniteit heeft met allerlei (buiten) activiteiten voor de kinderen.
Je komt te werken in een warme en huiselijke omgeving waar je helemaal wordt opgenomen binnen het gezellige en hardwerkende team. Je kunt per direct al aan de slag en zal op termijn ook een zwangerschapsverlof invullen.

 • Een diploma conform de eisen van de CAO Kinderopvang;
 • Je bent flexibel, creatief en initiatiefrijk;
 • Je bent een buitenmens
 • Je kan zelfstandig en in teamverband functioneren;
 • Passie voor het vak;
 • Een enthousiaste en energieke houding;
 • Oog voor de individuele behoeftes van een kind;
 • Het scheppen van een sfeer waarin de kinderen zich welkom en veilig voelen;
 • Je kunt kinderen en ouders snel op hun gemak stellen en creëert daarbij een vertrouwensband.

Wat maakt het werken bij Norlandia uniek?
In Noorwegen is CARE ontwikkeld. CARE staat voor competentie, ambitie, respect en energie. Deze vier gebieden staan centraal binnen Norlandia. Niet alleen in de opvang van kinderen, maar ook in de omgang met ouders, collega’s en organisatie als geheel.

Wat maakt werken als pedagogisch medewerker bijzonder bij Norlandia?
Als ouders hun kinderen vol vertrouwen bij jou brengen en jij ze aan het einde van de dag vertelt hoe jouw zorg eruit heeft gezien en welke groeistappen hun kindje emotioneel, sociaal en/of op persoonlijk gebied die dag heeft doorgemaakt, dan ben jij degene die bij ons past.

Spelend leren en eigen talenten ontdekken!
Bij Norlandia Kinderopvang voelen kinderen zich thuis. We bieden ze de ruimte om spelend te leren, nieuwsgierig te zijn en hun eigen talenten te ontdekken. Bij voorkeur doen we dat buiten! Want dat past bij onze Noorse oorsprong. Dicht bij de natuur waar elke dag anders is en je samen nieuwe dingen kunt ontdekken. We halen buiten ook zo veel mogelijk naar binnen; we werken graag met natuurlijke materialen en proberen steeds vaker te kiezen voor duurzaam. Wij bieden dagopvang en buitenschoolse opvang van hoge kwaliteit met een team van goed opgeleide medewerkers. Bij Norlandia groeien kinderen buiten op, dat vinden wij gewoon. Dat maakt Norlandia buitengewoon!

 • Een uitdagende functie binnen een organisatie die toekomstgericht denkt en werkt;
 • Een werkplek met de mogelijkheid om eigen ideeën waar te maken en initiatieven te ontplooien;
 • Een salaris volgens schaal 6 van de CAO Kinderopvang;
 • Vergoeding voor de kosten VOG + personenregister (mocht je hier nog niet instaan).