Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Parttime Gastheer of Gastvrouw

ASA Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO 3/4
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0026813

Wil jij jou steentje bijdragen in de huidige maatschappij en toezicht houden op de veiligheid van bezoekers en bewoners in hartje Amsterdam? Ben jij op de hoogte van alle RIVM maatregelen en weet jij deze goed over te brengen naar andere mensen? Ga dan aan de slag als host in het centrum van Amsterdam!

Op donderdag, vrijdag en zaterdag hou jij samen met een vaste buddy toezicht in de straten van Amsterdam met name in het Centrum. Je informeert bezoekers van het centrum over de maatregelen waar zij zich aan moeten houden in het centrum, je bent een aanspreekpunt voor bewoners bij overlast en uiteraard spreek je iemand aan op ongewenst gedrag of wanneer zij zich niet aan de maatregelen houden van het RIVM. Dit doe jij op een rustige manier en weet eventuele escalatie van de situatie en/of het gesprek te voorkomen. Wanneer de situatie echt uit de hand dreigt te lopen dan neem je afstand en laat het over aan de politie die jij op tijd inschakelt.

  • Als persoon ben jij makkelijk in de omgang en heb jij goede communicatieve vaardigheden.
  • Bij voorkeur heb jij ervaring in de hospitality branche waar je veel contact hebt met diverse personen.
  • Jij weet kalm te blijven in een stressvolle situatie en een eventuele escalatie goed te herkennen.
  • Daarnaast ben jij standaard op (minimaal 2 dagen) donderdag, vrijdag en/of zaterdag beschikbaar tussen 17.00-02.00 uur..

De gemeente Amsterdam heeft extra maatregelen getroffen omtrent het coronavirus. Als straat host draag jij jou steentje bij om deze maatregelen te handhaven en ervoor te zorgen dat bewoners en bezoekers ongestoord zich kunnen voortbewegen in het centrum van Amsterdam.

Wil jij samenwerken met jou familie, vrienden of kennissen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar meerdere kandidaten voor deze functie. Je kunt dus alleen solliciteren en samen!

  • Wij bieden een tijdelijke parttime functie van 16 uur per week tot 31 december 2020.
  • Het bruto uurloon is €11,13 waar in de avond en in het weekend een onregelmatigheidstoeslag overheen komt tussen 20% en 60%.
  • Daarnaast kun je kiezen uit wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling bij ons.

Gesolliciteerd, en nu? ASA neemt binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Is het gesprek van beide kanten positief? Dan heb je een 2e telefonische intake bij de opdrachtgever.