Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Parttime horeca medewerker Kasteel Keukenhof

ASA Hospitality

Standplaats
Haarlem
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
24
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1626000225

Wil jij aan de slag als parttime horecamedewerker bij Kasteel de Keukenhof in Lisse (20 min van Leiden)? Deze bijbaan bij Kasteel Keukenhof is flexibel in te delen. Per week kun jij aangeven op welke dagen jij in aanmerking wil komen voor diensten.

Als allround horecamedewerker bij Kasteel Keukenhof ondersteun je in de bediening (in ons restaurant of bij zakelijke partijen), of bijvoorbeeld achter de bar van het restaurant. Daarnaast vervul je ook de rol van gastheer / gastvrouw. Hierbij staat gastvrijheid natuurlijk centraal. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit van Nederland.

Kortom: een afwisselende bijbaan en veel mogelijkheden op een bijzondere locatie

Wij zoeken enthousiaste kandidaten met een zeer gastvrije houding.
Daarnaast is aantoonbare ervaring in de horeca een pré.

Verdere functie eisen:

  • Je hebt een representatieve uitstraling
  • Je bent in het bezit van een zwarte pantalon en nette zwarte schoenen
  • Je bent beschikbaar voor 2 of meer (dag)diensten per week (doordeweeks/weekend).

Bij Kasteel Keukenhof kom je te werken via ASA hospitality, gevestigd in Amsterdam. ASA is een uitzendbureau voor studenten en young professionals gericht op de hospitality branche.

Wij bieden je een vaste bijbaan bij Kasteel Keukenhof die goed te combineren is met bijvoorbeeld je studie, omdat je zelf aangeeft wanneer je kan werken. Je kan worden ingepland op de dagen dat jij wil werken. Het is een leuke en afwisselende baan in de horeca.

Kasteel de Keukenhof bevindt zich aan de Keukenhof 1 in Lisse. De locatie is goed bereikbaar met het OV. In het voorjaar rijden er continue rechtstreekse bussen van Arriva vanaf Station Schiphol, Leiden CS en Haarlem CS van en naar het bloemenpark in Lisse.

Verder:

  • Ontvang je reiskostenvergoeding in overleg
  • Ontvang je salaris conform de horeca cao
  • Bouw je vakantiedagen en -geld op.